Fotenie červený kameň

Profilova fotka
Ahojte :) ktorá za vás sa fotila na Červenom kameni? oplatí sa to? ďakujem
Odpovedať
toto je stale ten model zmyslania asi len byvaleho vychodneho bloku silne rozlisovat svadobne portrety od ostatneho a fotit ich v zdanlivo romantickych zato silne nefotogenickych a este aj platenych priestoroch hradov smolenice a cerveny kamen. Na druhej strane je to najlepsi sposob ako nasimulovat fotky 80tich rokov
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zháňam priestor v prípade zlého počasia, v obývačke sa mi zrovna fotiť nechce. Ak by som chcela mať fotky z 80. rokov fotím sa v ateliéri pred šedou stenou ako má moja mama. čo by ste teda odporúčali??
Odpovedať
nic, nechat volny priebeh. Aj dazd patri k autenticite situace
Odpovedať
Kludne v pripade zleho pocasia na hrad chodte !! Fotil som tam vela svadieb aj inych akcii a fotky sa tam daju urobit kreaticne a krasne. Zalezi od fotografa ako vyuzije interier a ako to cele vymysli a zrealizuje . Nedajte sa odradit naozaj je to krasne prostredie.
Odpovedať
ked je Smolenicky zamok (interier) krasne prostredie tak ja som nevesta. Ale ved hovorim na 80te roky ako vysite
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana321 my tam budeme fotiť až v septembri, takže osobnú skúsenosť nemám...počula som, že fotky v interiéry hradu sú veľmi pekné.... v prípade nepriaznivého počasia je to určite výborný nápad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko čím Ti tak ublížili naše zámky? kde si prišiel na model zmýšľania východného bloku a prečo Ťa to vôbec tak vytáča? Vy s priateľkou nebudete mať portrétové fotenie? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Verím, že dážď je pekná vec no s účesom a vo svadobných šatách ste zrejme ešte nemokli, rovnako ako rozmazaný make-up nieje zrovna super vec. Odporúčam pred nejakým plesom či svadbou zmoknúť a potom tak byť ďalších 10 hodín, či ešte budete stále zastávať tento názor.
Odpovedať
weddinko bavi me sa o hrade , je podla teba nejaky hrad v smoleniciach ?? Ja viem len ze tam je zamok !!! Hrad je na cervenom kameni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?