Forograf v Bratislave - aká je priemerná cena na cely deň

Profilova fotka
Ahojte, Nevie niekto aké sú asi priemerne denne ceny za fotografa v Bratislave? Ja žijem v UK, tak nemám až taký výborný prehľad. dakujem
Odpovedať
podla mna je taky slovensky priemer 550 eur. v tejto dobe si ani nemusis objednavat fotografa priamo z BA, vacsina dobrych fotografov za tebou pricestuje aj cez 100 km
Odpovedať
no to zalezi od toho,co chces fotit. Ci ajpripravu,alebo len obrad,alebo aj hostinu... my mame bez priprav afotenie az na druhy den (to sa tiez priplaca,ale mas tam viac hodin).takjetolacnejsie,akocely den. Skratka zalezi od hodin,kolko fotia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, priemerná cena môže byť ako písala atrin niekde okolo 500 Euro. Samozrejme zoženieš aj lacnejšieho aj podstatne drahšieho fotografa. Nájdeš za 300 a aj za 800 a viac. Ak ti to rozpočet dovolí za dobrého fotografa sa oplatí priplatiť. Zároveň platí že vyššia cena nemusí hneď znamenať aj kvalitu a naopak.Výber fotografa je veľmi subjektívna záležitosť, pretože každému človeku sa páči niečo iné. Vyberaj si len podľa toho, ktoré fotky sa ti najviac páčia. Ak ti môžem poradiť nájdi si fotografov, ktorých práca sa ti páči nechaj si poslať cenové ponuky. Potom si už vyberieš niekoho kto ti sadne do rozpočtu. Tiež to urob v predstihu, lebo termíny sú často obsadený aj rok dopredu.
Odpovedať
Od 250-500eur vychod, vynimocne 600-700eur..dnesni fotografi vedia pristestovat kamkolvek, kedze konkurencia je velka, a neznamena ze velka suma, dobry fotograf moze a nemusi to platit, ja som videla fotky za cca 250e a boli super..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?