Dobrý fotograf z okolia Pezinka. Poraďte

Profilova fotka
Ahojte. viete mi niekto poradiť dobrého fotografa? Svadbu máme 20/10/07 v Pezinku. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Luba Vostinara. Je super. Spravil uzasnu atmosferu a z nefotogenickeho paru vycaroval nadherne fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Jaz. Aj ja som pocula že je dobrý, len nikde neviem nájsť na neho kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
Telefonne cisla som poslala do IP.
Odpovedať
Ja odporúčam INSIGHT, majú aj zvýhodnenú cenu keď to objednáš spolu z videom. Videla som fotky aj DVD. Super. Vyzerajú o moc drahšie ako za ne pýtaju. Skús. Sú v sekcii foto-video.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
skus fotovideo studio harum :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravím Pezinčanky a okoličanky. ja už mám svadbu za sebou, ale neustále tým žijem spolu s mojimi kamoškami, kolegyňami...S čistým svedomím môžem odporučiť Vlada Čuvalu z Modry, alebo p.Tibenského z Pk( robí aj video/.Vlado je výborný fotograf krajín,prírody a tým má úžasný cit na momenty.Určite neoľutujete.Obidvaja majú web stránky,tak skúste vyhľadať, alebo Vám pošlem t.č do IP.
Odpovedať
pridavam sa k barbor.sj....mam s nim osobnu skusenost pri praci - to ako robi, vie co chce s fotakom, aka ma byt fotka, kam postavit ludi, videla som fotky [aj som na nich bola]...zaujimave je, ze foti na film, nie na digital. tie fotky su potom uzasne farebne- take stavnate..viac na IP ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
draha nika1978,v tvojom predchadzajucom prispevku mas zopar chyb. ale nevadi. neviem, akym pravom si dovolujes sudit a osocovat druhych ludi. len zopar pripomienok kazdy clovek ma pravo sa sam rozhodnut, ci zverejni svoje fotky alebo nie. takze ostatnym len zostava toto respektovat. ak to niekto nevie [respektovat druhych ludi], asi sotva vie nieco o ucte k druhym ... a je mi ho uprimne luto. za dalsie, osobne poznam aj dotycneho pana aj dotycnu pani... a mozem len povedat, ze nie je to jedna a ta ista osoba. a teda je mi velmi, velmi luto, ze si bola schopna vobec daco take napisat. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojre, neviete kde by som si Lubove fotky pozrela? Stranku este nemaju dokoncenu, tak neviem. A nejak sa mi tu nedari najst nevesticky, ktore fotil. Mam akurat doma na policke foto, co mi robil na tablo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Rada sa pridám do diskusie, keď chce niekto vidieť foto p. Tibenského, mám v albume, spokojnosť..? usúďte sami :-|
Odpovedať
Profilova fotka
kati a kolko vas vysli fotky? kolko ste ich mali? bol az do konca svadby?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ooo: jéé, ahojky ;-) U nás fotili, aj natáčali, s videom sme boli spokojní, aj keď tá nekonečná čakacia doba bola nenormálna :-S , ale s fotkami nie, s tými sme si užili a celkovo za takú cenu by som čakala hodne viac.. Cenník Ti pošlem do IP..
Odpovedať
my máme tiež zajednaného p.Cuvalu z Modry.Videla som niekoľko jeho albumov a vždy krásne momentky. Už sa teším! katavinka prečo si nebola spokojná s fotkami,veď sú dobré.Podľa mňa krásne farby!
Odpovedať
Profilova fotka
tatanicka: zrejme vec názoru. Väčšina skritizovala, že sú strašne preostrené. Prijala by som, keby boli prirodzenejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
kati, keby si ma na to vtedy neupozornila, tak som si tych farieb ani nevsimla, teraz, ked uz viem o co kraca, tak mas pravdu, tie farby mu trosku utiekli
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katavinka, teraz som pozrela tvoje foto a je absolútne porovnateľné s momentálne vychytenými fotografmi /ako sú Zuzka.H.,Braňo H..../,tiež je všade zelenkavá trávička a slnkom zaliaty deň...Vôbec nemusíš mať z tých fotiek zlý pocit.Aj tak si myslím že sa vrátime ku klasickým fotkám /filmovým/.také presne robí už spomínaný p.Cuvala. Urobiť klasickú fotku je fakt náročné.
Odpovedať
Profilova fotka
barbor.sj: tak ja v nich vidím podstatný rozdiel. Napr. dnes pridaný album od raduz06 (fotil Braňo H.) - fotky sú krásne, trávička+slnko, tiež úžasné farby, tie naše sú neprirodzené, ani sa to nedá vyjadriť slovami, akoby domaľovaná tráva atď, každý iný foto. si to hneď všimol.
Odpovedať
Profilova fotka
Milá katavinka ,myslím že sa tým moc zaoberáš/asi ako každá žene, že?/.verím tomu,že ostatní ľudia, kt.si tie fotky pozreli to určite vidia inak./nehľadajú chyby,pozrú na to "celoplošne"/.Ty si nevidela jeho prácu pred tým?
Odpovedať
Profilova fotka
barbor.sj: práveže tie fotky každý hneď skritizoval, len čo otvorili album a takisto tí, ktorím tiež robil..., jasné, že videla, mali ich v úplnom poriadku. Ale ja si vravím, že budem mať o to väčšie šťastie v manželstve ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kati - pekne si to napisala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooo: len aby to tak bolo :-D Až teraz som si všimla, že máš v dátume svadby r. 2009, veď to stíhate ešte teraz, nie :-D :-D :-D ??????
Odpovedať
Profilova fotka
kati - my nestihame nic :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooo: neverím, aj my sme chceli teraz v júni a "zbúchli" sme to ešte min. rok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
napisem ti do posty, nech nam to tu nezmazu, ze sme mimo temu
Odpovedať
Tiež by som chcela vedieť, pomáham nájsť bud. švagrinej ;-) niekoho ale fakt seriózneho, katavinka: a video ako, tiež ste neboli spokojní?
Odpovedať
Profilova fotka
barbaras: čo sa týka videa, tak bolo v poriadku až na to, že nám dvd-čka dosť sekajú, ale to pripisujem chybu nášmu prehrávaču, hoci je nový, od zač. s ním máme otravu. Spracované bolo pekne, aj veľa natočeného, čo som ocenila, pretože sme boli na svadbe, kde mala kamarátka iného kameramana a poviem na rovinu, vypleštila by som ho z tej sály jak špinavú handru, pretože oni mali tak krásnu svadbu a tak sa super zabávali a on len sedel a znudene na nich čumel! Proste také veci mohli mať natočené a tak krásnu pamiatku by mali, veď je to ozaj raz za život (i keď nie vždy :-D ) Naše dvd-čka majú 4hod. a s touto robotou sme boli ozaj spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?