Dobrý deň, viete mi poradiť fotografa na svadbu?

Hľadáme niekoho z okolia PE alebo TO za rozumnú cenu. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Som svadobný fotograf, ktorý sa zameriava na reportážny štýl fotenia svadieb. V mojej tvorbe sa sústredím na jedinečné okamihy, momenty, ktoré vystihujú a vykresľujú atmosféru Vašej svadby. Čo teda robím? https://www.youtube.com/watch?v=OttdH... Viac o mojej práci spolu so základným cenníkom nájdete na mojom webe. Ak Vás moja tvorba zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. Ja som uz v Topolcanoch fotil (aj na Cibajkach, aj v Tovarnickom parku, v Nemciciach atd.), ked tak pozrite moju webku, svadba Miluska a Ondrej, alebo Rande pod dubmi. (pisem to takto, lebo konkretnu linku pridat je proti pravidlam). PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, takže mate z čoho vyberať. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú nápovedu, skúste pozrieť môj článok http://marosmarkovic.sk/12-otazok-sva..., pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja práca.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň som priamo z Partizánskeho ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, termín mám zatiaľ voľný, aj rozumnú cenu ponúkam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. moja kamoška fotografka sa prestahovala do TO, fotí svadby za roumné ceny. skus ju kontaktovať na fb: Katarína Malová photography :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Najviac aktuálnu tvorbu nájdete na mojej web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný deň, Martin
Odpovedať
Dobrý deň,osobne mám skúsenosť s fotografom Romanom Fabíkom (www.rmcphotography.sk). Je priamo z TO,skúste ho kontaktovať v prípade záujmu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?