Dobrý deň, plánuje niektorá z Vás svadbu netradične v piatok?

Neviete či fotografi a kameramani sú ochotní fotiť a kamerovať v piatok? Prípadne mi viete niekoho odporučiť? Svadba bude jún /august 2015 v Prešove. Vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Piatok je už úplne štandardný deň na svadbu, tak si myslím, že určite sa ti ozve veľa fotografov/kameramanov, ktorí ti ponúknu svoje služby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nielenže ochotní, ale radi... :) Kedže soboty sú v mesiaci väčšinou len štyri, sme radi ak môžme mať viac svadieb vdaka tomu, že má niekto svadbu v Piatok, alebo iný deň v týždni...Na piatok sa Vám budú jednoduchšie zhánať služby, ale aj sála, kostol a podobne.... Jediné čo je nevýhoda, že ak máme svadbu piatok aj sobotu po sebe, tak sa moc nevyspíme. Ale myslím, že vačšina z nás to zvládne :) Ak sa Vám moje práce páčia, som k dispozícii :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že dnes už práve kvôli dostupnosti služieb rieši veľa párov svadbu v piatok. Každopádne, koncom júna 2015 mám ešte voľné termíny aj ja, keby ste potrebovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam Vám svoje služby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Veľmi rada prídem fotiť Tvoju svadbu v piatok. Skús si pozrieť moje portfólio, či sa Ti zapáči. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@saskija28 najlepsia volba pre svadbu je piatok. Ak niekoho netazia tradicnost sobotnajsej veselice tak najlepsia volba je piatok. Vyhody je nikolko nasobne viac oproti sobote hlavne ak ide o frekventovanu sobotu v sezone. Piatkovej svadbe sme venovali celu rubriku na nasom webe, popozerate a napiste nam aky mate dojem z toho ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?