Dj a fotograf v Rožňave

Dobrý deň, koho ste mali dj a fotografa , kto mal svadbu v Rožňave.? Hľadám lacného a dobrého . Za odpovede vopred ďakujem :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@rozkarv neexistuje lacna a dobra sluzba. ak ano, tak bude fungovat iba za idealnych podmienok. akonahle sa nieco pokazi alebo nepojde podla planu, zistite, ze sa neoplatilo setrit.
Odpovedať
@photostancik Bohužiaľ si za tento obraz môžeme my sami - lebo takmer vždy sa spomedzi nás nájde niekto, kto to nakoniec spraví načierno a pod náklady.... potom ľuďom vôbec nepríde čudné, že fotograf nič nestojí a že napríklad za výslužky pre hostí zaplatia viac než za fotografa
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik @vladomiklos : mozno hlada lacneho DJ a dobreho fotografa :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ja Vám chcem ponúknuť fotobúdku resp. Fotokútik. Radi Vám pripravíme rámčeky na ktorých budú Vaše mená, dátum svadby a pod. Máme tiež zábavné rekvizity a pekné pozadia. Všetky fotky budú vytlačené hneď po odfotení v neobmedzenom množstve. V ponuke je toho veĺa, ale lepšie to prekonzultovať po telefóne. Všetko na profile a www. Do fotobudkovania.
Odpovedať
stačí sa pozrieť na túto stránku..... plná fotografov ktorý nevedia konkurovať kvalitou tak bojujú s konkurenciou len podliezaním cien...a potom to vyzerá tak ako to vyzerá že sa tu nájdu indivíduá ktoré ponúkajú nafotenie celej svadby za 300€ -_- to nieje normálne :( nevesty sú na slovensku ešte s prepáčením niekedy ako za opicami v niektorých veciach... tak ako píše Vlado.. za výslužky minú majlant, za tortu minú majlant.....za koláče atď taktiež... potom zoženú nejakého kadejakého fotografa za pár šupov lebo rozpočet minuli na jedlo....a následne sú naštvané že majú hrozné fotky.... ja fakt dúfam že raz na tom budeme ako na západe kde si nevesty oveľa viac uvedomujú že jediné čo im po svadbe ostane sú spomienky, prstienky, manžel a fotky... koláče sa zjedia.... kytice uvädnú....
Odpovedať
@michal4321 to ešte potrvá, kým nastane u nás taká situácia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?