Dávali ste sa fotiť a kamerovať u kaderníčky a kozmetičky?

Profilova fotka
Babule dávali ste sa všetky fotiť a kamerovať u kaderníčky a kozmetičky? Zdá sa mi to zbytočné, neviem sa rozhodnúť... Čo vy na to? :)
Odpovedať
@vlcik1 ja sa nedavam. kameraman teda hovoril, ze natoci posledne upravy, cize asi ked mi doma budu tesne pred omsou upravovat saty a tak, to mi nevadi, ale fotit a kamerovat u kadernicky a kozmeticky mi pride zbytocne. skor to bude posobit umelecky ako by to malo mat vyznam, ze chce niekto kto nebol na svadbe vidiet ako som bola u kadernicky alebo ja po rokoch, ked si to pozriem. a my chceme vo videu zachytit hlavne dej, co sa dialo. ale dnes si baby robia krasne umelecke videa, v tom by mi to chybalo, ale my sme sa rozhodli, ze take nechceme.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 Dovoľte mi prispieť do sudka tiež, kedže som svadobný a portrétny fotograf z Košíc. Svadba vo väčšine dňa sa považuje sa reportážne fotografovanie, ktoré by malo vypovedať svoj dej. Fotografovanie príprav ucelí svadobný dej a takýto príbeh pôsobi pre diváka harmonicky. Samozrejme je nutné spraviť krátky výber fotografii, ktorý bude odzrkadľovať dej z celého deň. Vhodný výber cca 40-60tich fotografii je pekný prezent pre Vás pri káve s kamarátkou, ktorý zaberie 2-5 minut z času. Osobne považujem za fotografovanie príprav, ako umeleckú časť dňa. Nieje doležité zachytiť nevestu čo najviac nepripravenú a tým pádom uberať na kráse celého dňa ale práve vypichnúť dôležitosť daného dňa hneď od samého začiatku. Pokiaľ fotograf danú časť dňa nemá spoplatnenú tak ako ja, určite o tom pouvažujte. V prípade, ak Vás výsledné fotky neoslovia, nieje nutné ich ďalej šíriť. Skôr si myslim, že budete prekvapená výsledkom.
Odpovedať
@vlcik1 ahoj! kameramana urcite nebudem so sebou vlacit ku kadernicke a kozmeticke, to uz som od zaciatku rozhodnuta :-) a zopar fotiek od fotografky asi "povolim" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam vám aj fo fotenie. Robíme to bežne a je to super pamiatka SK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?