Dajú sa urobiť pekné fotky, keď sa chceme fotiť cez hostinu?

Viem, že najkrajšie fotky by boli pred obradom a za denného svetla, ale nám s priateľom je prednejšie zažiť tú atmosféru, keď sa budeme vidieť prvý krát v kostole. Potom to už nebude pre nás ono, keď sa budeme vidieť ešte pred obradom...Preto som sa chcela spýtať či je to ozaj nemožné urobiť dobrú fotku aj večer? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme je to možné - dokonca je večer asi hodinu pred západom slnka to najlepšie svetlo pre portréty v exteriéri. Rovnako sa dá fotografovať aj za šera či za tmy alebo v interiéri (napr. kaviarni). Fotenie však vyžaduje určitý čas, tak je na Vás, či môžete zo svadobnej hostiny minimálne na hodinu "utiecť". To fotografovanie pred obradom je hlavne o praktickosti zo strany novomanželov, dlhšiemu času a menšiemu stresu. Všetko nakoniec záleží na tom, ako sa dohodnete s fotografom:)
Odpovedať
Profilova fotka
vecer sa da urobit par doplnkovych portretov - hlavne fotenie portretov by som v tomto pripade odporucil v iny den, pred alebo po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
Večer sa dajú sapraviť perfektné fotky, ako už bolo spomenuté existuje niečo ako "zlatá hodinka" pred západom slnka kedy je všetko prežiarené krásnym zlatým svetlom ak samozrejme nieje zamračené :-) Avšak treba zvážiť či chcete hostí minimálne hodinu nechať čakať. Keď hovorím minimálne hodinu myslím tým, že to bude aj tak pomerne dosť málo času. Fotenie pred obradom a zvlášť ak máte na to 2-3 hodinky je menej stresujúce pre Vás i Fotografa. Stihnete portréty na viacerých miestach. Pri hodinovom fotení je dobre aby ste mali dobre rozvrhnutú trasu fotenia, ideálne je ak ju môže zvoliť fotograf tak aby svetelné podmienky na miestach kde sa bude fotiť (v tom hrá úlohu aj poloha slnka) vyhovovali vášmu zámeru a aby jednotlivé miesta fotenia boli po ceste a aby nevyžadovali dlhú prípravu. Všetko sa však dá zvládnuť aj v obmedzených podmienkach :-) Držíme palce, aby Vám všetko vyšlo tak ako si predstavujete.
Odpovedať
ano,je to mozne,my sme to chceli presne tak isto a podarilo sa:)videli sme sa az v kostole,nemali sme ziadne oficialne zdlhave fotenie,len par fotiek ked sme odbehli z hostiny,ked sa vsetci po veceri,rozpravali,zoznamovali a ochutnavali kolace:)A stoji to za to!
Odpovedať
Profilova fotka
na vecer sa daju spravit tiez krasne foto, na par minut sme odbehli z hostiny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naše fotky, všetky z kostola a prírody sú robené cez hostinu, teda fotky mladomanželov, už naozaj ako mladomanželov. Myslím, že je to v pohode :-)
Odpovedať
ano, aj my sme tak mali, po obrade sme mali spolocne foto a o 7 sme isli prec na hodku.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiež nechceli vidieť pred sobášom :) fotili sme sa po prvom tanci, čiže sme zastihli ešte na chvíľku Slnko a západ Slnka a fotky sú úúúúúúúúplne užasné.....
Odpovedať
Tie co ste sa nevideli so zenichom pred sobasom ste teda ani nemali rodicovsku odobierku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?