Čo podnikáte so svojimi fotkami zo svadby?

Profilova fotka
Svadobný deň je životným dňom verím, že oboch partnerov :). Bez fotografa/kameramana by to asi nešlo. Poradte najlepšie prezentovanie svadobných fotografií.
Odpovedať
Daj si urobiť fotoknihu. Ja si ju dávam robiť. Dala som si vyvolať fotky, 2 fotky som si zarámovala a zväčšila a pár som rozdala.
Odpovedať
jednoznačne fotokniha :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotokniha.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Fotokniha, velka pre nas, mala pre rodicov, zopar fotiek vyvolanych v albume a nieco visi na stene. Jednu by som chcela na platno
Odpovedať
Profilova fotka
aj klasicky nalepovaci album ma svoje caro :)
Odpovedať
my sme si dali vyvolať fotky a nalepili do sv.albumu, nechceli sme fotoknihu, boli sme za klasiku a jednu sme si dali urobit ako obraz na platne, velkmi pekne to je na stene
Odpovedať
Profilova fotka
My si urobíme Scrapbook a našla som na nete ešte toto - mrknite fakt to stojí zato! škoda že sú to taliani :-. http://www.youtube.com/watch?feature=... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
my sme zainvestovali do velkej kvalitnej fotoknihy s hrubymi stranami. tiez sme si nechali asi 200 fotiek vytlacit a dali ich do albumu. no a potom klasika ramiky v byte
Odpovedať
@cake4joy napalili sme si to na DVD ako podmaz mame nase srdcovky... pekne prelinacky aj teraz po 6 rokoch si pri tom vieme pekne zaspominat.
Odpovedať
My máme fotky na DVD, máme z toho spravený svadobný zostrih, dali sme si spraviť 4 fotoknihy - 2 pre rodičov, ako darček na vianoce a my máme tiež 2 - jednu z prof. fotenia a druhú zo svadby. Dali sme si urobiť aj č-b fotky a fotky s jednou výraznou farbou - tých je menej a tie si dáme zarámovať do spálne. Určite si budeme dávať aj vyvolávať fotky - jednak jednu spoločnú pre každého, ako poďakovenie za to, že nám boli na svadbe a ešte druhú, kde budú ako rodina najkrajší. Okrem toho chceme aj albumy.... a možno ešte niečo vymyslíme:-)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?