Cena za fotenie

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás koľko vás vyšiel fotograf na celý deň? Od rána až do odčepčenia približne. Pretože máme viaceré ponuky a z niektorých som prekvapená :-p ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@baska2908 Cena sa môže veľmi líšiť v závislosti od kvality ponúkaných služieb, rozdiel môže byť aj niekoľko stovák Eur... Závisí to od toho, či fotograf platí aj asistenta, či má v balíku aj tlačené fotky či fotoknihu a v neposlednom rade od kvality jeho vybavenia. Vyberajte podľa svojich fin.možností a vkusu.
Odpovedať
nas fotil znamy a zobral asi 150 € nerátam CD čo nám robil skús oslovit kamaratov co fotia :) výde ta to lacnejsie
Odpovedať
@baska2908 Ahoj :-) My sme mali Janka Ducka, cenník má zverejnený na internete, aj čo všetko je v cene. My sme boli veľmi spokojní s jeho službami, máme nádherné fotky, zachytil všetky dôležité okamihy.. A okrem toho má profesionálny a ľudský prístup! Ak by sme si mali vyberať znovu, tak opäť jeho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
od 50 - 500 e. záleží čo v tej cene je. s pozdravom SK
Odpovedať
Ceny su rozdielne aj v roznych regionoch. Daj si vypocitat kludne aj fotografa s inokadial spolu s cestovnym. Popozeraj pracu co sa ti paci, uisti sa, ze ma volny termin. A rozhoduj. Kazdy z nich ma fixny cennik. Ale nemusis vyuzit vsetko co ponukaju. A nie vzdy kvalita prace zodpoveda cene.
Odpovedať
@baska2908 prosím ťa od akých fotografov máš ponuky?
Odpovedať
Profilova fotka
@baska2908 Ahoj, myslím, že priemer sa pohybuje asi okolo 400 - 450 Euro za skúseného fotografa, ktorý má techniku a vie čo robí. Samozrejme, že nájdeš ponuky aj výrazne pod túto sumu a aj výrazne nad. Niekedy aj niekoľko násobok. Niekedy priplácaš za lepšieho fotografa, niekedy iba za to, že ho veľa ľudí odporúča a tak má plný kalendár a logicky si môže zapýtať viac. Sú niektorí za ktorých nieje škoda dať aj 800 Euro a sú aj taký za ktorých je aj 50 Euro veľa :) Ak ti môžem poradiť nájdi si fotografov, ktorých práca sa ti páči popros ich o cenové ponuky a pri troche šťastia narazíš na niekoho, kto bude dobrý a za rozumné peniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
priemer je 500€ ;-) pokiaľ nájdeš v tejto alebo podobnej cene fotografa čo má skúsenosti a peknú prácu, ktorá sa páči v prvom rade Tebe, tak určite ber. ;) Ak za viac, tak záleží už len na Tebe, koľko chceš investovať do fotiek a ešte hlavne od toho či má ten fotograf voľný termín, pretože častokrát aj tí 800-900€-ví majú už vybookované :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nasli od 300 do nekonecna :)
Odpovedať
Profilova fotka
posielam cenovu ponuku do IP
Odpovedať
podla mna si lepsi fotografi pytaju tak od 400 viac.. a je to vzdy aj vidiet na tych fotkach ten cenovy rozdiel. Da sa samozrejme natrafit aj na takych, co fotia dobre a davaju to pod cenu ale to je skor asi rarita,, a takych mi je aj luto, ze nedokazu seba adekvatne ohodnotit :-x
Odpovedať
@henina251 Ahoj, aj ja poprosim, dakujem!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@3nite zaslane :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?