Bláznivé a netradičné svadobné fotografie v Žiline

Profilova fotka
Ahojte :) Viem, že už tu pár diskusií o fotografoch bolo, ale nenašla som tam nič, čo by ma oslovilo. Na svoju svadbu hľadáme fotografa, ktorý je mierne uletený a "nič mu nie je sväté" :P Fotografa, ktorý by nám navrhol a nafotil netradičné svadobné spomienky. Nevadí nám váľať sa v blate, skákať do vody alebo liezť po stromoch. Viete o niekom takom?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
LK studio alebo manželia Žitňanský. @tetabaska
Odpovedať
Profilova fotka
A potom ešte Michal Parvanov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Fantázií medze nekladiem. Som za to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Valanie s v blate, clapkanie vo vode, alebo nahanajuci dynosaury a mnoho dalsich to nie je obmedzenie zo strany fotografa alebo jeho predstavy fotografa ale skor to stoji na strane svadobneho paru ktory nechce mat znicene saty alebo spalene ci roztrhane pripadne obliate farbou.. Porozpravajte sa zo svojim fotografom co ste ochotny podstupit a obetovat myslim ze ho len potesite.
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska Dobrý deň milá nevesta. Dovoľte mi ponúknuť Vám svoje služby. Som z Košíc, ale za prácou cestujem po celom Slovensku. Veľmi rada spolu s Vami vymyslím zaujímavý a uletený scenár svadobného fotenia. Pripájam ukážky z fotenia pri starej bani, na bagri a pod. :) Kompletnú ponuku mojich služieb i cenník nájdete na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska pozrite si aj moje svadobné fotografie na webe, na facebooku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s Markolinom. Čvachtať v bahne a vo vode je ochotný každý fotograf. napriek tomu budu fotky od každého fotografa vyzerať inak. Pozrite si prácu toho-ktorého fotografa, a vyberte si štýl ktorý sa Vám najviac páči. Z jeho fotiek dokážete posúdiť ako je kreatívny, a ako to technicky zvládne. Na detajloch "bláznenia-fotenia" sa dohodnete už s tým, ktorého si vyberiete.
Odpovedať
Profilova fotka
;-) tak, tak! Je potrebne vyberat a pozerat ako na kreativitu tak aj na technicku stranku fotografie!
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem vsetkym za ponuky. Urcite sa ozvem tym, ktori ma zaujali a paci sa mi ich praca. A co sa tyka obmedzenia zo strany paru ci fotografa - z mojho prispevku je zrejme, ze sa obmedzovat nechcem a ano, planujem pri tom znicit svoje saty (kedze sa na ebay daju kupit svadobne saty za 40 ecok). Co sa tyka fotografa, poznam fotografov, ktori fotia krasne, ale su to len naucene koncepty a nemaju fantaziu a predstavivost. Takze tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska taketo "trash the dress" fotenie je zatial skor vynimocne. Trednom je skor fotenie medzi 11:00 a 12:00 v sobotu rano, a riesit hlavne cenu :-( Comu sa samozrejme vacsina fotografov prisposobuje, ked chce "prezit". Kedze sa jedna o nemalu ciastku, ci uz vydavky na fotografa, ako aj na saty a duplovane licenie, cesanie atd... nerozhodoval by som sa iba na zaklade fotiek zverejnenych tu. Mate relativne dost casu, skuste si dohodnut aj nejake "rande" s fotografom, kde uvidite aky je to "clovek". Skusi Vam prezentovat svoje napady, prip. vyjde v ustrety pri realizovani tych Vasich.
Odpovedať
Profilova fotka
@momasko Uz som to tu pisala jednej holcine, ale len do spravy. Nuz, ide o to, ze ja mam predstavu, ako skacem do vody v jednom jazere pobliz nasho domu... Ale potrebujem nejakeho cloveka s kreativnym pohladom, aby mi povedal, ze "pocuj, dievca, super bude, ak sa postavis tuto pred ten strom, chytis sa liany a budes sa pri tom skrabkat po hlave". A potom to este nafoti tak, ze to bude vyzerat super. A takyto fotografi nie su vsetci. Lebo si myslim, ze je rozdiel fotit smejuci sa par pred kostolom a fotit par v "nestandartnych" situaciach.
Odpovedať
Profilova fotka
Musim suhlasit s "kolegami" nadomnou :) ako uz bolo spomenute....Ono vacsina ludi napriklad ked sa chce "blaznit v bahne", si vybera fotografov, ktori maju portfolio plne svadobcanov "blazniacich sa v bahne"....to je vsak niekedy skoda, lebo mnoho z tych fotografov, ktori maju "nudne fotky pred kastielom" su tiez velmi kreativni a cakaju na par, ktory bude blaznivy a ochotny podstupit aj nieco netradicne...aj za cenu napriklad znicenia siat....cize naozaj si treba vybrat niekoho, koho fotky sa vam pacia vo vseobecnosti, po technickej stranke a realizacii...+potom samozrejme to stretnutie....zas je samozrejme ze na take fotky si asi nevyberiete decentneho pana, ktory sa pri podobnych napadoch bude chytat za hlavu....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa rad necham ukecat na cokolvek a urcite by sme spolu vymysleli daco zaujimave.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Veľmi rád pre Vás nafotím uletené fotografie, vždy to je o dohode čo by ste chceli. Či nejaké "crash dress", alebo len netradične lokality a rekvizity. Mňa ukecáte na čokolvek. Som priamo zo Žiliny.
Odpovedať
Profilova fotka
uz v zivote nechce fotit pod vodou :-) najtazsie a nahorsie fotenie v mojom zivote :-) skoro som sa utopila :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My hľadáme Vás :) Radi Vám to nafotíme a to rovno 3x v jednej cene !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@martinko999_2 mozete mi napisat vasu cenovu ponuku?
Odpovedať
@vdphoto mozete mi zaslat vasu cenovu ponuku?
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska uz ma po svadbe, ale vsetkym jej podobnym: Oporucam Igora Stancika, to je presne "pripad".. A k tomu video od Magusheenovcov, ktori na kazdy moj prepnuty napad (nas klip bude v autach a len tak mimochodom si odskocime povedat ano, podmaz od Rammstein, atd) reaguju nadsenym "to je megaaaa" A DAKUJEM za vsetky nevesty a fotografov ktorym je pri pohlade na dalsiu foto s vejucim zavojom nevolno
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?