Asistent Fotografa

Zdravím, ak by mal niekto záujem rád by som ponúkol svoje služby ako asistent svadobného fotografa. Žijem vo Viedni takže Bratislava a okolie by bolo najlepšie ale nemám problém cestovať aj ďalej keďže je to môj jediný spôsob ako sa dostať k svadobnému foteniu. Nechystám sa vykradnúť vašu prácu ani si vystavať svoje portfólio z vašich nápadov ;) Kľudne budem len nosiť techniku, rekvizity prípadne pomáhať s odrazovými doskami a podobne. Rád by som sa niečo priučil a hlavne videl ako prebieha celý svadobný deň očami fotografa. Ďakujem, Lukáš
Odpovedať
Profilova fotka
Verim, ze sa Ti niekto ozve. Ak budes niekedy buduci rok na vychode, tak sa kludne ozvi. Svadbujem skoro kazdy vikend :)
Odpovedať
Profilova fotka
@selukas Pamätám si, ako keby to bolo pred týždňom, keď som posielal podobnú správe emailom približne 10-15 fotografom a iba jeden sa unúval odpísať! Veľa fotografov sa bojí, presne toho, čo si písal. Naučia si ta a vychovajú si konkurenciu :) Na druhej strane nevedia, že je dobré mať na svadbe asistenta fotografa, pretože vie nastaviť výkon blesku, zložiť statív a prípadne odfotí aj nevestu ako vchádza do kostola z opačnej strany. Ja plánujem budúci rok brať na každú svadbu asistenta a vôbec mi nevadí, keď ho niečo počas svadobného fotenia naučím. Prípadne budem aj rád ak sa mu začne dariť a bude moja konkurencia. Neviest je tu veľa a práce pre každého dostatok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?