Ako zorganizovať fotenie?

ahoj baby, planujeme svadbu a mam vaznu dilemu.ako ste si zorganizovali fotenie ? kedy bolo a kde zatial boli svadobcania? vobec neviem ako to naplanovat aby sa nikto nikde nenudil a nemala som pri fpoteni stres a nemusela sa ponahlat.dakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@memelanie My sme sa boli fotiť po prvom tanci...
Odpovedať
Profilova fotka
@memelanie my sme sa fotili den pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa ideme fotit v pondelok po svadbe..aj kameraman povedal ze tak bude lepsie...nebudeme uz v strese a aj fotky budu lepsie kedze budeme na nich stastnejsi a nie plny stresu..:)
Odpovedať
@memelanie my sme sa fotili pred obradom, ktory sme mali o 16.30 hod. cize sme mali kopec casu.Vsetko bolo tak organizovane aby sa stihalo,a ak by sa nestihalo tak sa kvoli tomu svet nezruti :-) Neboli sme v ziadnom strese, uzivali sme si ten den naplno a aj ked sa nerada fotim, tak mi usmev po cely den nespadol :-)
Odpovedať
@memelanie my plánujeme fotenie asi takto, kamarát - fotograf príde už v piatok, a dáme si také predsvadobné foto, že by sme vyskúšali niektoré miesta (mám vytipované) a urobili si také "rande" fotky, v sobotu máme obrad o 15:00, takže rozmýšľam, že ešte pred obradom urobiť zopár oficiálnych záberov a svadbu máme v hoteli pod lesom takže potom by sme nachvíľu počas hostiny vybehli max. na 30-45 minút a spravili aj zopár "lesných foto" :-) mám pripravené aj nejaké rekvizity, čo si vyrábam po večeroch, nech majú fotky šťavu tak uvidím, čo z toho bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@memelanie My sme sa fotili v svadobny den, pred obradom (16:00). S fotografkou sme sa stretli cca o 13:00 na mieste fotenia - niečo vyse hodiny sme sa fotili v botanickej zahrade. Potom sme sa presunuli na miesto obradu - Primacialny palac v BA, kde sme v historickych prestoroch este urobili velmi pekne zabery (cca 20 minut). Potom rovno na obrad a uz len zabava. Fotiek mame dostatok a naozaj nadhernych. Vsetko bolo bez stresu a vsetko sme krasne stihali, dokonca sme mali este znacnu casovu rezervu ;)
Odpovedať
@cleona no super, takto nejako si to aj ja predstavujem, len mam 2 dotazy: nezaspinila si si pri foteni saty tak, ze to bolo potom na obrade vidiet? svadbu si mala v septembri, predpokladam, ze bolo teplo, nebola si brutalne spotena? dakujem, vopred za odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drumbla Saty som si sice trosku zaspinila, ale nic strasne co by bolo vidiet. V kazdom pripade treba davat pozor a zobrat si zo sebou aj nejaku plachtu. Teplo bolo riadne (okolo 30) takze som sa logicky aj trochu spotila. Vobec to vsak nevadilo. ;) Stalo to za to!
Odpovedať
my sa budeme tiez fotit az v pondelok, nechcem aby ma zenich videl pred obradom :-))))
Odpovedať
My sa budeme fotit par hodin pred obradom. Nie je nic horsie ako ked novomanzelia odidu z hostiny sa fotit a nechaju vsetkych hosti cakat
Odpovedať
Profilova fotka
neviem preco to prezivat tak strasne, ze co budu robit hostia, kym budem hodinku na foteni, bola som na troch svadbach za cely svoj zivot (sesterka a dvaja bratranci) a popravde, nevestu so zenichom som si vsimla jedine ked prisli k nasmu stolu a chceli si pripit, inak sa bavili v kruhu svojich kamaratov a nikomu to nevadilo, kazdy tancoval,alebo posedaval, ani som si neuvedomila, ze sa mladomanzelia niekam vybrali a tak, takze ja si myslim, ze toto neni az taka hroza, preco by som ale nechcela odist na fotenie zo svadby je preto, ze u mna osobne by opadla zabava, taka roztancovana, spotena sa trepat niekam pozovat, radsej nie, my sa fotime pred obradom a kedze mame hotel v horskom prostredi, par zaberov urobime urcite aj tam,ale nie cele fotenie,moj nazor :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?