Ako si užiť svadobné fotenie? Ako sa naň pripraviť?

trosku sa obavam fotenia. Ako kazda, chcela by som super fotky, ale nie som profesionalna modelka, napriek tomu, to, co vidim na vasich fotkach je super, baby, poradte co robit, aby som si fotenie uzila a sla nan trocha pripravena :-) podelte sa so svojimi skusenostami - dobrymi aj zlymi.
Odpovedať
ahoj, ja som sa tiez obavala, nie som nejako extra fotogenicka a hlavne ked mi niekto povie: "Usmev", tak hodim americky usmev c. 5 a vyzera to hrozne :-D ja ked sa mam smiat normalne, musi ma niekto rozosmiat..No a z toho plynuli aj moje zmiesane pocity z fotenia, bala som sa toho, ako to bude prebiehat, ci budem vyzerat dobre atd..Ale islo to uplne perfektne, pokial mas dobreho fotografa, tak ten ta usmerni, u nas to islo tak, ze nam len povedali, tuto si sadnite takto, sem sa postavte a robte co chcete..dajte si pusu a bla bla..A islo to ako po masle, ani neviem ako ubehli 3 hodiny ;-) a vysledok je perfektny, ani som taky necakala.. Takze ziadny strach, vo svadobny den sa budes citit ako princezna, stale budes pocitovat potrebu sa usmievat a bude to velmi uvolnene, uvidis ;-)
Odpovedať
shakti9, ziadny strach. dobry fotograf ta dokaze uvolnit a navodit atmosferu, ze ani neregistrujes ze tam je. moj nazor je, ze prehnane stylizovanie a pozovanie posobi krcovito.. staci sa uvolnit a ide to same ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?