24.10.2015 - odstupim termin

Profilova fotka
Ahojte. Ak by ste mali niektora zaujem o fotografa Matusa Vencurika, odstupim termin 24.10.2015. Presuvame svadbu a uz sme zaplatili zalohu. Foti prevazne Vych. Slovensko. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke Dobrý deň, pokiaľ ste raz zaplatili zálohu, tá je zvyčajne nevratná v prípade zrušenia termínu. Fotograf sa tým chráni, že nepríde o kšeft v obsadený termín (stávalo sa, že klienti zrušili termín pár dní pred svadbou a fotograf na daný termín odmietol iných klientov, pretože už bol obsadený - to je zmyslom zálohy). Patrí však k dobrým mravom (zvlášť v Spojenom kráľovstve, a verím, že na Slovensku sú tiež slušní dodávatelia, že sme na minimálne takej úrovni ako v Británii), že v prípade, ak daný termín fotograf znova obsadí, zálohu Vám vráti. Takže držte palce Matúšovi, aby Váš termín čo najskôr obsadil a zálohu Vám vrátil:-). Času je ešte relatívne dosť. Vľa šťastia. S pozdravom, Ján Senčák
Odpovedať
Profilova fotka
@jansencakphoto Dakujem za reakciu :) Ja som Matusa zatial nezrusila, iba som posunula termin na dalsi rok, pretoze sme sa unahlili s vyberom saly a novu miestnost uz maju obsadenu v nasom pôvodom termine. Matus je ochotny nam posunut termin, ale musíme najst za seba nahradu, co je pochopitelne. Co sa tyka zalohy, samozrejme, ja chapem jej zmysel a absolutne suhlasim, ze ked niekto zrusi termin, tak zaloha je nevratna. Ak vsak clovek za seba najde nahradu, nemalo by ist len o dobru volu dodovatela (je jedno akého), ale zaloha by sa mala vracat automaticky. Ked chcete kvalitných dodavatelov, musite svadbu planovat dlhe mesiace ci roky dopredu a vzdy je tam riziko, ze sa stane nejaka neocakavana udalost.
Odpovedať
Profilova fotka
Este to je stale aktualne, ak by niekto chcel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?