Úlohy pre malé družičky

Ahojte. Budem mať 6 dievčatiek na svadbe, najmenšia bude mať 4, najväčšia tuším 13 a rozmýšľam čím ich poveriť. Všetky samozrejme strašne túžia byť družičky, takže hlavne chcem, aby mali ten družičkovský pocit. Bude to vyzerať dobre, keď pôjdu pred nami do kostola alebo majú ísť pred nami až z kostola? Chcela som, aby rozhadzovali lupienky, ale cez omšu sa stihnú aj rozložiť a zafarbia nám šaty, ťažko sa to bude pratať. Máte skúsenosti s umelými lupeňmi? Alebo čo iné pre ne vymyslieť? Musím im dať samozrejme približne rovnaké úlohy, aby si navzájom nezávideli :). Takže najlepšie niečo, čo by zvládli všetky a spolu. Máte nejaké nápady a inšpirácie?
Odpovedať
@cervenaruza123 nech idú pred tebou v kostole bez lupienkov, niekomu môžeš zveriť krížik a obrúčky a keď pôjdete z kostola, nech idú pred vami a vonku nech ich čaká nejaká mamička s bublifukmi a nech im ich rozdá, že keď budete vychádzať, aby na vás fúkali bubliny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse Velmi zaujimavy napad inspirujem sa :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja dám dcérke hádzať lupienku v kostole...:)
Odpovedať
@aneta132 no ja som aj kvôli sebe nad tym rozmýšľala lebo budem mať deti že až a každému sa nedá niečo osobitne vymyslieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse ved prave to ja mam mojho maleho 5 rocneho druzbu a dve 5 a 6 rocne druzicky tak by som mozno jeho dala do stredu drzal by prstienky a obidve by sa ho drzali pod pazuchou :-) Alebo maly pojde s prstienkami a baby budu drzat zavoj popripade predomnou rozhadzovat lupienky :-)
Odpovedať
@aneta132 to je super, keď sú v rovnakom veku :-D ja budem mať práveže tak, že dievča staršie, potom malí chalani a hore dole... :-D ale čo už, nejak skombinujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat 18 deti... To by sa tazko kazdemu nieco davalo... :-) mam 11 r.syna a 4 r.dceru. v kostole pojde muz s nou a ja so synom... A sestrine 2 budu hadzat lupene. Teda, ked nam pani kostolnicka dovoli... :-) (moja babka...)
Odpovedať
@anka0212 no ak prídu všetky deti, tak aj ja :-D ale pochybujem, že prídu všetky, predsa len, niektorí budú aj cestovať a tak... práve preto mi napadol ten bublifuk :-D to môžu všetky deti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse ja mam pre nich zvlast stol a nejake asi omalovanky spravim. A samozrejme bublifuky... Su tam cca od roka do 13, ale najviac 4-8...
Odpovedať
@anka0212 tak si to predstavujem aj ja, dostanú bublifuk, omaľovánku a budú mať papiere na vlastnú tvorbu k dispozícii :-) no a asi aj balóny, ak sa budú hodiť k výzdobe :-) aspoň troška ich zabaviť lebo oni dlho pri jednej veci nevydržia. Aj keď si myslím, že pri dnešných deťoch, by ocenili hlavne každému tablet do ruky
Odpovedať
co okrem obrucok, krizika a mojej vlecky este mozu take male druzicky a druzbovia priniest do kostola? :) ked nechcem aby hadzali lupienky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?