Stačí mi jedna družička?

Profilova fotka
Ahojte žienky, rada by som poznala váš názor na počet družičiek. Som veľmi znepokojená, lebo som chcela mať iba 1 družičku zo svojej strany a ženích by mal družbu zo svojej strany. Ale! Svokra mi tu múti rozum, že musí byť ďalšia družička aj zo ženíchovej strany, čo vy na to? Podľa mňa 1 družička úplne stačí, ak bude treba kamarátky vypomôžu :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna druziciek ma byt tolko, kolko chces..nie kolko ti ludia vravia, aby boli... :D ked chces jednu, tak to uz neries, je to tvoja vec.... ja som zo zaciatku tiez riesila veci, ktore mi povedali ludia, ale potom som si povedala dost... je to moja svadba a bodka... ja budem mat druzicky dve... moje segry.... ziadny druzbovia, sice maju frajerov, ale neviem, aky je vyznam druzbov vlastne.. asi len sa to tak vola... :-D ani s priatelovej strany nebude druzicka, ani druzba, nieje ani kto, ani nechceme... nech si kazdy vravi co chce... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My to budeme mat presne ako to chcete aj vy...Ja budem mat jednu druzicku a snubenec jedneho druzbu.... Dalsich nechcem, ved naco, aj tak nemaju v podstate ziadnu funkciu...A tu jednu chcem, lebo je to moja najlepsia kamratka a dufam, ze mi bude v svadobny den oporou a bude mi pomahat spolu s mojou mamkou....takze - jedna staciiii :-D A je jedno co ti hovori svokra, vypocuj a urob si po svojom :-D Aj tak ti nikto nebude ratat kolko mas druziciek :-)
Odpovedať
ja som vlastne ani nevedela, kto su moje druzicky a kto "iba" kamaratky :) Mala som tam celkovo 6 kamaratok, z toho styrom som dala take rovnake naramky, akoze druzickovske... ale vsetky mi rovnako pomahali {pripinat hostom pierka, drzat kytice pred kostolom a ukladat ich potom do vaz, rozdavat na konci hostom krabice s vysluzkami... myslim, ze viac uloh nemali}. Takze fakt neviem aky je rozdiel medzi kamoskou a druzickou... Tym padom je jedno, kolko z nich bude "oficialne" druzickou
Odpovedať
ja nemam ziadnu....neviem na co to je dobre.... :-|
Odpovedať
ani ja nebudem mat a som tu :) pomahat mi bude mamina a krstna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Paťuša, je jedno koľko budeš mať družičiek. Je to na tebe. Ako sa cítiš a aké priateľky máš v okolí. Ja ich budem mať sedem. Všetky tie moje blízke priateľky, s ktorými som každý deň a viem, že b udem aj v 50-tke. Tento zvyk má svoj totižto aj skrytý význam: duchovia, ktorí by chceli ublížiť neveste, si ju majú zmýliť s niektorou z družičiek. Aby sa to podarilo, mali by mať družičky podobné šaty, ako má nevesta a nevyhnutnú kytičku. Dnes majú aj iné úlohy, ako len chrániť nevestu - pomáhať so šatami, starať sa o slobodných mládencov, priniesť vreckovky, rúž, alebo pripnúť vlasy sponkou, starať sa o gratulačné kvety, o uloženie svadobných darov a v neposlednom rade aj o zábavu. Dalo by sa povedať, že sú to akési jednodňové komorné, ktoré tiež môžu na svadobnej hostine predniesť i slávnostný prípitok. Je to veľká pomoc a uvoľní to nevestu. My budeme mať veľkú svadbu a sama by som to nezvládla. Baby mi pomáhajú aj s výzdobou a obliekaním do šiat. Poslednou úpravou a zvádnutím stresu z dokonalosti. No je na tebe, či ich budeš mať. A ak svokra nechce, aby si bola ešte aj vystresovaná, nech nechá voľbu družičiek na tebe. Ty vieš, kto ti ako bude pomáhať ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?