Rovnaké šaty pre družičky - áno alebo nie?

Ahojte, pri prezeraní inej témy mi napadla táto otázka. Budú mať vaše družičky rovnaké šaty, alebo im nechávate voľnosť výberu a každá bude mať teda iné?
Odpovedať
@miss_liliana ja im nechávam voľnosť vo výbere, aj farby aj strih a všetko :) každá ma svoj štýl obliekania a nechcem im nanucovať, aby si obliekli niečo v čom sa nebudu citit pohodlne, alebo niečo čo sa im nepáči :) ja som hlavne rada, že prídu...nie je to samozrejmosť najmä preto, že sú všetky z daleka odomna :)
Odpovedať
Ja napr nechcem aby boli rovnake, pride mi to take americke a vobec sa s tym nestotoznujem. Nech si kazda oblecie co chce a co sa jej paci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne osobne sa to veľmi nepáči. Nie každej babe sadne nejaký strih/farba a nemôžem im nanútiť, aby si kúpili niečo, čo sa im nepáči, alebo im nepristane. Rozhodla som sa, že družičkám dám vyrobiť náramky, ktoré budú ladiť s výzdobou. :-)
Odpovedať
ja som bola na jednej svadbe, kde si nevesta vymyslela družičky v rovnakých šatách - boli sme 4, z toho dve už mali rovnaké šaty, tretia podobné.. ibaže mi absolútne nesedela farba, som svetlá a šaty boli marhuľkové - čiže pre mňa farba jak smrtka 😁 takže ja som šla v úplne iných šatách... a moje družičky som preto do rovnakých šiat nedávala, je malá šanca, že každej budú pasovať, resp. ladiť farebne, mne sa tento trend tiež príliš nepozdáva.. riešila som to náramkami z aliexpresu a každá mala šaty, aké len chcela 😊
Odpovedať
Ja som sa s mojimi dievčatami dohodla na dlhých šatách v akomkoľvek odtieni modrej. Čiže každá si vyberie šaty, ktoré sa jej budú páčiť, aby sa cítili pohodlne a krásne a zároveň budú aj zladené. A tiež mám pre ne rovnaké náramky, aby boli odlíšené od ostatných svadobčanov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prakticky je to tvoja svadba a ty si mozes vybrat, ak sa ti to paci tak im to povedz ale osobne by som skor volila tu variantu, ze rovnaka farba ale nech si kazda vyberie strih, ktory jej sedi, to je podla mna taky kompromis :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje družičky mali šaty podľa svojho výberu. Netlačila som na ne, aby si dávali šiť rovnaké šaty. Možno by to pre mňa spravili, no neviem nechcela som im robiť zbytočné starosti :-|
Odpovedať
@miss_liliana moje druzicky mali kazda ine saty. Nekazala som im aby mali rovnake kedze viem, ake to je komplikovane. Nie kazda baba ma rovnaku postavu a tym aj saty vyzeraju na kazdej inak
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ma nevesta druzicky, ktore su si podobne postavami tak by to nemuselo vyzerat zle ale to sa stava malokedy, fakt asi iba vo filmoch. Ked rovnake tak farbu alebo aspon viacere odtiene, to vie aj na fotkach vyzerat dobre :)
Odpovedať
a inak, ja som sa dozvedela, že keď už nevesta chce mať družičky v rovnakých šatách (akože úplne, ako z filmu) tak by im tie šaty mala zabezpečiť ona - či je to pravda, neviem, no logiku to má... inak rôzne šaty / odtiene jednej farby sú veľmi pekný variant, možno aj krajší, každá je iná no všetky rovnaké svojím spôsobom... takže rovnaké šaty nie, skôr jedna farba a rôzne odtiene :-) to sa mi páči
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor je, že nie. Mne sa práveže páči keď má každá družička farbu a strih šiat, ktoré jej pristanú :) To hneď vyzerá inak. No a keby som taká nevesta, že chcem aby mali družičky na chlp rovnaké šaty tak si myslím, že by sa patrilo ich aj zaplatiť ale takto je môj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to v tych rovnakych farbach alebo odtienoch paci, ako to vyzera esteticky. Ja som dlho vahala ci mat vobec druzicky (tu v Spanielsku to nie je taka samozrejmost) a ked mi kamaratka povedala, ze oni sa rozpravali, ze by mohli ist na moju svadbu v rovnakej farbe, tak sme sa nakoniec rozhodli, ze ano. Cize spolocne rozhodnutie. Rovnaka/podobna farba, ale iny strih, lebo kazda ma inu postavu. A aj tak by si na moju svadbu kupovali nove saty, takze pojdeme spolocne pozerat a uvidime, co im padne do oka a ci sa na niecom dohodnu :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miss_liliana na našej svadbe mali 3 moje družičky rovnaké šaty - zladili sa s výzdobou :) ale spravili to absolútne dobrovoľne a samé od seba, ja som ich do ničoho nenútila...ale bolo to veľmi milunké :)
Odpovedať
Profilova fotka
moje družičky boli zladené tak, že obe mali dlhú saténovú sukňu, každá inej farby a hore vlastný čierny top... a boli krásne, k nim sa potom farebne zladili aj družbovia a bolo vymaľované ;)
Odpovedať
Ďakujem Vám krásne za reakcie :-) Predbežne som sa s mojimi ženami dohodla tak, že by sme ich štýlovo a farebne skúsili zladiť, ale nemali by rovnaké šaty, ani farebný odtieň. Keďže sú všetky krásne dlhovlasé, chcela by som im urobiť rovnaké "polorozpustené" účesy s nejakými kvietkovanými ozdobami do vlasov, tak uvidím, ako sa na to zatvária :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_liliana dobre si to vymyslela. Nemusia byt predsa rovnake, aby celkovo pekne ladili.
Odpovedať
@paulana Ďakujem. Nápad sa nám zdal celkom dobrý, už len nájsť vhodné podobné šaty. Moja predbežná predstava je taká, že by jedna mala dlhé, široké šaty s kruhom, druhá šaty v strihu morská panna a tretia široké nadýchané minišaty. No uvidím, či také podobne štýlovo ladené nájdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Vo filmoch je tp celkom pekne, ale nazivo neviem, torcha by mi to prislo take silene. Ja som rada ak si kazdy moze obkiect to, v com sa dobre citi a co sa mu paci. Rozhodne ani ja sama nemam rada, ak mi ma niekto disktovat, co si mam obliect a co nie
Odpovedať
mne sa to veľmi nepáči, resp. ja osobne som rada keď si môžem vybrať to v čom sa cítim dobre. ale tie náramky čo tu baby spomínali je podľa mňa dobrý nápad .
Odpovedať
Ja som mojim povedala, ze by som bola rada keby mali vsetky saty v nejakom modrom odtieni ale ci uz dlhe, kratke a aky strih to som nechala na nich lebo su kazda ina a aj kazda ma inu plet takze som ich nechcela nutit do niecoho v com by nemuseli vyzerat dobre..
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáčte baby ale mne sa to vôbec nepáči keď majú všetky družičky rovnaké šaty :-| Podľa mňa to "zabíja" ich individualitu, proste každá je krásna v niečom inom, v inej farba a keď sa budem raz vydávať tak toto nechcem
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_liliana moje mali všetky rovnaké, aj farbu aj strih.
Odpovedať
Nakoniec sme sa zhodli, že budeme hľadať niečo štýlovo podobné, ale nie rovnaké. Už máme naplánovaný aj prvý výlet za obchodmi, takže snáď si niečo spolu vyberieme. No a nápad s rovnakými účesmi sa dievčatám páčil, tak do toho asi pôjdeme :-) No a zhodli sme sa aj na tom, že by sme ideálne chceli, aby mala jedna široké s kruhom, druhá morskú pannu a tretia široké a nadýchané minišaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_liliana výborne ste sa dohodli. Teším sa už na tvoje fotky zo svadby ako budú krásne družičky a samozrejme aj ty vyzerať:-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemali rovnaké šaty, nechela som to tak. nechala som im voľnosť a vyzerali nádherne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?