Rovanaka farba siat pre druzicky

Profilova fotka
Ahojte,rada by som mala na svadbe druzicky v satach rovakej farby. saty si kupi kazda osobitne strihovo ake sa jej hoodia.Mate s tym niektora skusenost? ako to vyzera ,este nad tym vaham,druzicky suhlasia,len neviem aky bude celkovy efekt. Baby raddte :) vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 ahoj, tiež som tak 4 babam dala...farbu zltu a strih maju kazda aky chce. Kazdej saty som uz videla, myslim ze to bude pekne.. Budu spolu ladit a aj tak bude kazda ina :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leskky https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.ne... tiez planuem zltu,farba sa lubi ,tak dufam,ze to bude v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 hlavne som chcela aby to bolo take zive... o 10 dni dam vediet ako to vypada ked je jedna farba a viac strihov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leskky presne aj ja som to chcela take zivsie :) tak uz sa neviem dockat no foto :)
Odpovedať
@merunka132 ahoj, ja som mala teraz 30.augusta svadbu a mala som druzicky v cyklamenovej farbe tiez mala kazda iny strih len farbu rovnaku a vyzeralo to fakt super :) nemam este foto, inak by som ti poslala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta1991 ahoj,tak gratulujem mlada pani :) no to znie super , ked budes mat nejake foto tak prihod,velmi sa potesim :) myslim ,ze obavy ohladom toho ako to bude vyzarat ma pomaly prechadzaju :)
Odpovedať
Moje druzicky mali zase rovnaky strih siat ale kazda inej farby a bolo to ...... originale, elegantne a krasne ;)
Odpovedať
@merunka132 dakujeeeem tu su moje druzicky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta1991 Heeeej to vyzera uzasne x-) Krasna nevesticka x-) a druzicky tak isto.Kazda v inych satach ,ale v podstate ako by ich jedna mater mala :-D :-D dakujem za foto.totalne ma presli obavy z toho ako to bude vyzerat. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to tiež najskôr chceli tak, hlavne preto, aby sa každá cítila dobre ale nakoniec sa zhodli aj na rovnakom strihu :-)
Odpovedať
@merunka132 Ďakujem veľmi pekne. tak držím palčeky a potom pošli aj ty fotku :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dlho,dlho hladali strih ktory by padol vsetkym dievcatam na rozne typy postav, ale nakoniec sme uplne trafili :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@klcova23 dievčatá a saty ste druzickam platili vy? Za družicku sa považujú všetky slobodne dievčatá na svadbe alebo si mozem vybrať?
Odpovedať
Profilova fotka
@syllviatt tvoje druzicky mali hlavne na takyto strih tiptop postavicky😊...insk dobry vkus, ja som ich mala ako popolnocne,len biele😉
Odpovedať
Profilova fotka
@niki415 ja urcite nebudem kupovat ,som v zahranici a moje druzicky tiez kade tade po svete ,takze ani by to neslo.len sme sa dohodli na farbe a vsetky suhlasili :) A druzicky som si vybrala sama ,dokonca jedna druzicka sa mi vnutila sama ,aj ked je uz vydata a ma deti.je to kamoska a aj som jej povedala ,ze druzicky su len slobodne ,ale jej to neprekaza a chce byt druzickou..tak ja neviem ,asi ju necham nech ma radost.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si saty kupovali same, nevesta povedala ze kratke a pastelove, s druzickou sme si nasli tieto v Bonprixe, nevesta schvalila, my sme objednali, ja som menila velkost, a bolo :-) ja to urobim tak isto, nakazem babam co chcem, schvalim a nech si zaplatia :-) viem ze to pre mna urobia, nakolko nekradnem.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dala na vyber druzickam.. Bud by som ich kupila sama ale po svadbe by som ich aj predala, alebo si ich mohli kupit same, co aj chceli, tak si ich nechali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala 4 druzicky.. vybrali sme farebnu kombinaciu vanilkoveho satenu a mentolovo zeleneho sifonu. Kazda mala iny strih, ktory si zvilili podla vkusu a aj inu kombinaciu farieb. Jedna bola cela mentolova, druha mala mentolovu suknu a korzetovy vrch vanilkovy, tretia mala puzdrove saty z vanilkoveho satenu a stuhu cez pas z mentoloveho sifonu... nuz a strvtu som nazvala "black swan", kedze ta je mimo v zahranici a nevedela si tam dat usit saty, ani nezohnala v takej farbe ako ostatne, tak si dala cierne saty a k nim zohnala oooobrovsky nahrdelnik presne takej mentolovej farby ako mali ostatne sifon, takze to vyzeralo dooost zaujimavo :D Ked budem mat foto, pridam ;)
Odpovedať
@merunka132 nanútila sa? :D Nechaj ju keď tak o to stojí ,ale naozaj družičky majú byť slobodné a nevydaté dievčatá je to starý zvyk preto sa k nim dávajú družbovia ktorí sú taktiež slobodní ,že keď náhodou si do oka padnú na vašej svadbe.Mne sa zas jedna veľmi za svedka nútila a nútila až dovtedy kým som ju nezrušila úplne a nakoniec ani na svadbe nebude
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?