Prezliekanie družičky

Ahojte, rada by som poznala váš názor na prezliekanie družičiek. Moja budúca švagriná sa rozhodla, že jej nestačia jedny šaty, ale chce sa počas svadby prezliekať. Ja to vnímam podľa seba, že ja by som si z cudzej svadby nerobila svoju módnu prehliadku. Ona je odo mňa staršia o 6 rokov a nie je vydatá, tak asi takýmto spôsobom chce byť stredobodom pozornosti. (Zatiaľ) oboje šaty, ktoré si chce obliecť sú naozaj pekné, tak neviem, prečo si proste nemôže vybrať jedny. Môžete mi, prosím vás napísať vaše názory? Je podľa vás normálne, aby sa svadobní hostia prezliekali? Nevadilo by vám to na vašej svadbe? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja teda prispejem :D @kejtieee - u nás na svadbe sa tiež mala v pláne prezliekať svokra (tesne po polnoci) ani nie hocikedy, ale nakoniec na to nemala čas a asi ani chuť. No prezliekalo sa pár dievčat (opýtali sa ma pred svadbou pár týždňov, či mi to neprekáža) samozrejme som s tým nemala problém. Veď každý vie kto tam je nevesta. Družičky mali v pláne tiež sa prezliecť, ale nakoniec im boli šaty pohodlné a cítili sa v nich dobre a neprezliekli sa. Ak teda sa zaujímaš aj o mužov, tí sa tiež prezliekli do iných košiel (čistejších) - a mm sa neprezliekol - nemal čas. Takže je to asi skôr o pocite a troška sa od toho odosobniť.. Je to tvoj deň a ver mi, že toto budú drobnosti, na ktoré si ani nespomenieš :) hlavu hore ;-)
Odpovedať
@kejtieee bola som na svadbe kde bolo 6 družičiek rovnako oblečených a po polnoci sa všetky prezliekli, tak urobili radosť neveste tým, že sa všetky obliekli do tých rovnakých šiat a potom sa obliekli do tých druhých. Nikomu to nevadilo a myslím, že je to tak v poriadku
Odpovedať
Profilova fotka
Aj moje družičky by sa chceli prezliecť- alebo skôr len jedna z nich vymýšľa...Ja s tým tiež nemám problém,keďže mi ide o to,aby sa každý dobre cítil na našej svadbe. :) Ja to beriem tak,že šaty pre družičky budú mať kvôli mne (aj keď to neni ich farba,ale oblečú si ich...)Takže keď sa aj ony obetujú,tak to je to najmenej,že nebudem riešiť,keby sa chceli prezliecť. A aj ja si myslím,že si to ani nevšimneš,že sa niekto prezliekol.Budeš mať iné starosti,ako s takými maličkosťami sa zaoberať. A nech sa stane čokoľvek,ajtak ty ostaneš stredobodom pozornosti , lebo ty budeš zo všetkých najkrašia, však si nevesta ;)
Odpovedať
U nas na svadbe sa po polnoci potrebovala prezliect, samozrejme okrem mna, iba moja svagrina (nebola druzicka). Osobne mi to prislo divne a aj ostatnym hostom, ale nijak sme to neriesili, ked sa potrebovala predvadzat....co uz
Odpovedať
Aj na mojej svadbe sa družička prezliekla a vôbec mi to nevadilo.Mala som aj tak dost inych starostí a nie sledovat kdo sa prezliekol. :-).Netráp sa nad tým a teš sa zo svadby.Nenechaj si ju pokazit.Ked chce nech sa prezlečie aj tak najkrajšou budeš aj po polnoci Ty :-)
Odpovedať
Ja teda neviem, čo tu je na riešenie. Keď si predstavím že celý deň budem v lete v jedných šatách, budem sa v nich fotitť, jesť, tancovať a teda aj potiť, tak sa teším, že po polnoci sa budem mocť osviežiť a prezliecť. Čo je zlé na tom, že to urobia iní hostia? Veď ako hostiteľ chcem v prvom rade aby sa dobre cítili - bez toho sa zabávať nedá a ak sa potrebujú na to prezliecť tak nech, veď ja to spravím tiež :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lussii19 @kejtieee tiez nechapem preco to beriete ako predvadzanie?!?!ved kazdy si na tu oficialnu cast (kostol,hostina do polnoci)berie slavnostnejsie saty!tak je logicke ze po polnoci kedy je uz vlastne taka volnejsia zabava sa chcu prezliect do niecoho pohodlneho!ved v satach stravia nejaky cas,spotia sa a napr mozno zaspinia!!myslim ze niektore si same mozte za tie stresy lebo riesite kraviny!!!u nas sa budu prezliekat aj muzi...nie vsetci ale dost ludi a nik to neriesi!!!je to normalne
Odpovedať
Ďakujem Vám za názory a povzbudenia. Ste veľmi zlaté :-) Doplním len pre informáciu, že družičky nebudú mať rovnaké šaty, to som nechcela; teda mne by sa to páčilo, ale vzhľadom na to, že každá má svoju obľúbenú farbu a podobne, by mi ani nenapadlo to po nich chcieť. A druhá vec je, že táto moja budúca švagriná sa chce prezliecť hneď po obrade, v čom nevidím zmysel, keďže to nie je róba, bude mať celkom pekné jednoduché šaty. Ale nech robí čo chce. :-) Už som sa nad to povzniesla, nebudem to riešiť. Ešte raz vďaka. ;-)
Odpovedať
zažila som prezliekanie družičiek na kamarátovej svadbe. prišlo mi to divné, ale asi sa potrebovali zbaviť tých plesových rób, čo mali na sebe.
Odpovedať
Ja som zažila prezliekanie už dávno (viac ako 10 rokov dozadu) a nikto to neriešil. Prezliekali sa deti, muži, ženy...jednoducho po polnoci si dali to, čo im bolo pohodlné, keď sa už kamera vypla a bláznili sa do rána. Nikto to neriešil a ani sa mi to nezdalo čudné. Veď nech sa prezlečú, aj tak si to žiadna z vás neuvedomí, lebo budete mať plnú hlavu iných vecí. Fakt baby, neriešte blbosti, ale starajte sa o to, o čo sa máte. Zbytočne stresujete seba, ľudí okolo a ženíchov ani nehovorím.
Odpovedať
Profilova fotka
Zabavne prispevky. Nenapadlo by ma riesit prezliekanie na svadbe, ale ked o tom hovorite, tak si spominam na par svadieb. Na jednej sa prezliekala mama nevesty a bolo to uplne ok. A inokedy sa prezliekala jedna hostka a to bolo vtipne..lebo netusili sme z akeho dovodu, no vystriedala asi tri "garderoby". Zrejme prevetrala satnik. A vtipne to bolo, lebo sa tie outfity nedali prehliadnut :) Kazdopadne, fakt toto netreba riesit. Vsetci chcu byt krasni, tak nech si to uziju! ;)
Odpovedať
Profilova fotka
moje druzicky sa neprezliekali, ale prezliekalo sa zopar zien,dve chapem, mali rakusacke kroje a o polnoci sa prezliekli, ale tie zvysne styri fakt nechapem...pomyslela som si svoje a neriesila ich, svadba je o niecom inom :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kejtieee poviem to z mojho hladiska ako byvalej druzicky (2x)...1) nevesta mala predstavu druziciek v priserne sladkych svetlo ruzovych barbie satockach, v ktorych sme vyzerali akoby sme sa zrazili s gucou cukrovej vaty. napriek tomu, ze sa mi ani saty ani ich styl nepacili, tak som si ich ako druzicka obliekla, hoci som sa v nich necitila dobre. O polnoci som sa prezliekla do menej honosnych koktejliek. 2) druha nevesta nam kupila tiez druzickovske saty, ktore boli tiez ruzove, ale skor cyklamenove, pohodlne a pekne. Ziadna z druziciek sa neprezliekla ani po polnoci :) Takze asi zlata stredna cesta je ako vzdy najlepsia...druzicka si musi uvedomit, ze to nie je jej svadba a nevesta by mohla prestat byt tzv. "bridezzila" :) a vsetci budu spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
inak este mi napadlo...ze preco sa tak velmi riesi prezliekanie sa svadobnych hosti (nemyslim tym teraz teba @kejtieee) ale ved nikto neriesi, ci si pani vymenia koselu, ale ak sa chcu prezliect damy, tak uz je z toho skandal, lebo sa dotycna chce predvadzat...nenapadlo nikoho, ze mozno len chce mat ciste a neprepotene saty? pripadne pohodlnejsie saty po polnoci? ved aj tak kazdy vie, kto je nevesta, tak pokial sa teda hostia nebudu obliekat do bielych siat, tak preco by sa nemohli prezliect?
Odpovedať
Na poslednej svadbe, na ktorej som bola, sa snad prezliekali vsetci hostia, boli vtedy strasne horucavy. Len ja v duchu tejto stranky, aby som sa nedajboze nepredvadzala, som bola v spotenych satach az do rana bieleho :)
Odpovedať
Tak aj ja prispejem do tejto diskusie...v kraji mojho manzela je zvyk sa prezliekat...prezliekaju sa vsetci :D u nas sa zvyknu prezliekat najblizsi neveste a zenichovi a u mojej svagrinej (bratovej manzelky) sa neprezliekal nikto okrem nevesty a zenicha...cize by som sa nad tym uz ani nepozastavovala
Odpovedať
aj ja som už videla prezliekanie z jednej róby do druhej, pochopila by som skôr keby mal niekto najskôr dlhé ťažké šaty a vymenil by ich za krátke...musím sa priznať ale, že tiež som sa vyzliekla z družičkovského topu, lebo som už nemohla dýchať :D ale nikto to neriešil a myslím, že aj ak chce švagriná nejako na seba upútať moc sa jej to nepodarí, skôr si každý pomyslí, že na čo to urobila...ale teba to nemusí predsa vôbec trápiť, však ak ona chce, nech sa aj 3x prezlečie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?