Obleky pre družbov

Mozte mi poradit kolko stoja prenaimanie oblekov pre druzbov? Ako sa to robi na slovensku? Druzbovia kupuju alebo prenaimaju obleky? Mam 4 druzbov. Svadba bude v okres Zilina April 2018.
Odpovedať
No to máš asi ako so šatami, jedno aj druhé ťa výde približne rovnako. A to chceš platiť ty alebo chceš aby si platili sami? Ak nemá ani jeden doma oblek tak by som asi povedala nech si radšej kúpia lebo chlapi to majú inak, im sa môže ešte na nejaké príležitosti hodiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo im chceš prenajímať obleky? Nemjú svoje? Ako nepočula som také, že by sa ženích staral o obleky pre družbou. To si riešia oni sami vo vlastnej réžii, či?
Odpovedať
Profilova fotka
to by si podľa mňa mali zaobstarať oni, teda tak to normálne chodí.. tak ako písala zouena, oni tie obleky využijú.. s nimi ste sa o tom rozprávali? čo si o tom myslia?
Odpovedať
Profilova fotka
nezatazovala by som sa s tym, oni isto doma nejaky ten oblek maju a ak nie, tak si kupia. predsa to je len vec, ktora sa zide viac len ako jeden krat za zivot
Odpovedať
Profilova fotka
Tak o tomto prvý krát počujem! To chceš fakt ešte aj platiť za obleky družbov? Toto je už moc veľký prepych, prepáč za môj názor ale nedalo mi to nenapísať to sem aj keď zisťuješ kde sa to prenajíma, no ja som o tomto nikdy nič nepočula. Väčšinou sa riešia iba družičky a šaty
Odpovedať
Vaši družbovia sú nejako sociálne ohrození, bezdomovci, alebo niečo také? Lebo inak si neviem predstaviť, prečo by dospelý chlap v 21. storočí nemal doma aspoň jeden použiteľný oblek, prípadne si ho nevedel kvôli svadbe, kde má ísť za družbu zadovážiť.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne si myslim, ze by si ich mali kupit ak nemaju uz nejake doma. to je taka vec co sa u chlapa nestrati, pokial budu nosit rovnaku velkost tak ho mozu vyuzivat kopec rokov. ale ja si napriklad neviem predstavit, ze ja by som mala financovat kvoli svadbe 4 obleky, to mi pride take dost uz prehnane
Odpovedať
Profilova fotka
Však to, chlapi ho využívajú potom celý život. To nie je ako pri nás, že šaty meníme každú chvíľu
Odpovedať
Profilova fotka
To maju kolko rokov ked nemaju este obleky? Ale nevadi, aspon maju prilezitost si kupit ;-) Poziciavanie by som neriesila to sa ti uz teraz vobec neoplati a uz toboz nie pri oblekoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Obleky nech si mládenci kúpia, to by si sa ty nedoplatila a ešte ti môžu byť vďačný, že majú príležitosť si ich kúpiť lebo to sa im v skrini nestratí. Keby veľmi chceli tak stíhajú dať aj ušiť ;-)
Odpovedať
dakujem za vase odpovedi. ja nechcem platit ich oblek, len tu v Kanade ich maju na prenajom. Jeto taki zvik na slovensku ze chalani su kupuju? A co ked ich ces mat v rovnakom. je to problem im povedat ze si musia kupit?
Odpovedať
@timea38 A to sú kanadskí chlapi takí chudobní, že si nevedia kúpiť jeden oblek? Veď to nieje posledná svadba, na ktorú v živote pôjdu..... Na Slovensku je zvyk, že normálny, slušný chlap vlastní doma aspoň jeden spoločenský oblek. Je to investícia na dlhú dobu, ako tu už spomenuli, muž si jeden oblek môže brať mnohokrát.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miss_liliana nejde podla mna o narodnost, no vo vseobecnosti su chlapi proste zgrlosi, ked sa to tyka investicie do takychto veci a poloziek :)
Odpovedať
@ewicitka S tým súhlasím, ale napriek tomu u nás býva štandardom, že každý nájde aspoň ten jeden oblek, košeľu a kravatu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timea38 dobre som to pochopila, ze ty budes mat v Kanade svadbu? A chces dodrzat aj ich zvyky?
Odpovedať
@ivvett665 nie, svadba bude na slovensku. ale us som to vyriesila. chalany si budu muset kupit oblek.
Odpovedať
Profilova fotka
@timea38 tak som to zle pochopila, vdaka, ze si ma uviedla na spravnu mieru :-) A ake si budu kupovat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?