Oblečenie pre družičku. Aké šaty zvoliť?

V septembri ideme na svatbu ako 1. družbovia. Bola som si požiačiať šaty v jednej super požičovni. Sú krásne dlhé skoro ako svadobné, cele komplet s korzetom vzadu majú krásne šňúrovanie dajú s dorobiť aj ramienka ale mám jeden problém sú také tyrkysovo modré a ja modrú farbu môžem, dokonca aj slečna v tom salóne mi ich odporúčila, že sa mi hodia k očiam. Ja len, že aký je Váš názor na tú farrbu? Akej farby šaty by ste si zvolili na mojom mieste?
Odpovedať
myslim ze v pohode, ked sa ti tie saty pacia a aj ti sedia.... Ja ako buduca nevesta vobec nenastojim na tom, aby mali druzicky saty nejakej presne urcenej farby. Ale spytaj sa nevesty x-)
Odpovedať
ahoj..ja budem mat tri druzicky a vsetkym davam sit saty na mieru..ale vsetky o tom vedia,takze sa im poslu kandidatky a oni sa rozhodnu..vyhraju tie,ktore si vyberie najviac bab :-) :-) ak chces vediet,ci nevesta suhlasi,tak je najlepsie sa poradit s nou..ale zrejme jej na farbe az tak nezalezi,inac by ti to urcite povedala ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte,myslíte si,že môže mať družička na svadbe biele šaty?Nemyslím celé biele.Mne sa veľmi páčia tie na fotke,ale neviem či je to vhodné.Ďakuje za Vaše názory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?