Kto by mal byť na svadbe družičkou?

Profilova fotka
Píšem si zoznam družičiek, no neviem, koho tam môžem zaradiť... Sestry? Kamarátky? Malé deti? Len slobodné, či aj vydaté? Len z mojej, alebo aj snúbencovej strany? Koľko by malo byť družičiek? Ďakujem za všetky odpovede na otázku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj . Ja mam za druzicky 2 moje kamaratky a sestru . :D
Odpovedať
Družičky by mali byť osoby Tebe blízke - v mojom prípade sú to moje dve najlepšie kamarátky (obe slobodné) + moja krsná dcérka (tá ma o to sama požiadala - má 12) a moja neterka 5 rokov. Tie 3 vacsie budu mat aj rovnake saty, ta najmensia bude mala nevesticka v bielych satoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som to vyriesila tak, ze hlavna druzicka a zaroven aj moj svedok je moja najlepsia kamaratka. A dalsie 3 druzicky su moja sestra, snubencova sestra a kamaratka z detstva :)
Odpovedať
ahoj, ja som mala na svadbe druzicky len svoje kamaratky {sestru nemam}. Bolo ich 5, z toho 4 slobodne. A vsetky dostali rovnake naramky s kvetinami :) Ak ma tvoj snubenec sestru a dobre si rozumiete, vezmi aj ju za druzicku... Vsetko zavisi na tom, kto ti je srdcu blizky a s kym si naozaj kamoska.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je zvyk, ze nevesta si vyberie jednu hlavnu druzicku, v mojom pripade je to sestra a ostatne vsetky slobodne dievcata su automaticky druzicky a dostanu naramok kvetinovy...v mojom pripade 30 :)
Odpovedať
u nás je to presne tak ako píše @laura1804 poprípade maju ešte družičky rovnaké šaty ale na svadbách čo som bola to boli všetko len nevestine kamarátky .....
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je to tak, ze druzicky a druzbovia su vsetci slobobodni, ci uz z nevestinej alebo zenichovej strany. Z toho je jedna hlavna druzicka a hlavny druzba. My sme mali za hlavnych naj kamosku a kamosa. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam hlavnu družičku sestru, ktorá si to vyžiadala :-D a potom ostatne družičky kamošku a 4sesternice.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj darinka... ja som mala iba 2 druzicky, hlavnou, resp. aj 1. druzicou bola moja sestra (kedze som ako svedkynu moju najkamosku chcela) a druhou druzickou bola svagrina.... a automaticky ostatne slobodne dievcata, aj tie najmensie su tiez druzicky... mne osobne, ale to je moj nazor.... sa nepaci, ak su vydate zeny zaradene ako druzicky... a co sa tyka rovnakeho oblecenia... prip. rovnakej farby siat tyka... je to sice pekne.. ale... hned som to zamietla, kedze som nechcela navysovat rozpocet o podla mna zbytocne naklady, lebo vtedy by to naozaj mala asi hradit nevesta, ak taku poziadavku ma... a navyse nie vzdy strih ci vybrana farba danym slecnam sadnu... a taktiez nie som moc za naramky pre druzicky, este tak mozno pre najmensie druzicky, ktore sa iste velmi potesia... pokial viem, u nas (BB a okolie) je zvyk dat 1. druzicke kyticku (my sme dali aj druhej, kedze su to sestricky nase) a tym to koncilo, kedze vacsinu najlepsich kamaratiek som uz vydate mala, takze kludne to nemusi byt len rodina, ale aj kamaratky... vyberat si mozes z tvojej aj snubencovej strany... je to jedno... a pocet tiez zavisi na Tebe... :) samozrejme, urobit si mozes ako chces.. zdoraznujem, ze je to len moj pohlad na vec... :)
Odpovedať
Ja budem mať 5 druziciek z toho 4 slobodne...všetko sú to kamarátky...vsetkym som dala urobiť kytice,náramky,pompadurky a kúpim im aj rovnaké šperky a ich partneri (družbovia) dostanú rovnaké kravaty a pierka...šaty si budú kupovať druzicky samé, mala som iba podmienku, aby boli červené... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?