Hlavná družička

Baby poraďte koľko najmenej rokov by mala mať hlavná družička? Ďakujem
Odpovedať
@janluk29051 ja osobne si myslím, že je to úplne jedno koľko má rokov, samozrejme aspoň 15 rok. ale čo viem na 100% musí byť slobodná.
Odpovedať
no to ze musi by slobodna je mi vcelku jasné, len tie roky :)
Odpovedať
@janluk29051 a koľko rokov má tá družička?
Odpovedať
16
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez mala 17 rocnu hlavnu druzicku.. :) Ide o to, aby chapala co je jej ulohou.. :)
Odpovedať
@30ivana6 A vlastne je potrebná táto družička???
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala 14, ked som robila hlavnu druzicku mojej tete, mala som nastarosti vtedy len odobierku v podstate. sestrenke som robila hl.druzicku, ked som mala 26 a to som zastupovala aj starejsieho v podstate a mne ide teraz za hlavnu kamoska a ta ma 28 rokov a ma nastarosti komplet vsetko, celu organizaciu, aby vsetko klapalo, harmonogram, atd. myslim, ze na velkej svadbe je viac ako potrebna :-) ak teda nemate koordinatorku
Odpovedať
Nebudeme mat ziadneho koordinatora ani starejsieho, nic take. V podstate pravdepodobne ani druzicku ktora to vsetko bude mat na starosti. mame takych muzikantov, ktori sa o toto vsetko postaraju. A v tomto pripade si myslim ze aj ta mladucka babenka by tie pierka mohla popripinat a povyberat do vienka. Co poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na svadbe nechcela pomo od nikoho, nemala som ani starejsieho.. sice som mala druzicky, ale vsetko som si riadila sama.. teraz som bola robit kamoske druzicku :) vsetko sme mali pod palcom, vymyslali same prekvapka a robili dobru naladu :)
Odpovedať
@zoldynka ja chapem ze by to mozno aj bolo lepsie mat starsiu druzicku, ale tak ked ju nemam nebudem nasilu nikoho tahat na tuto rolu, alebo pozyvat dalsich kopec ludi len preto, aby sme mali hlavnu druzicku. Zariadime si to samy a bude to aj tak krasne. Co povies nato?
Odpovedať
Profilova fotka
@janluk29051 ja si myslim, ze jedna osoba, ktora by mala na starosti drzanie kytic, zberanie obalok, pripinanie pierok, usadzanie hosti, nasmerovanie DJ-muzikantov, kedy co ma byt, by nebola naskodu, vies, lebo ty si mas ten den maximalne uzit, aj s maminkami a nie aby ony ,alebo ty, este sledovali, ci vsetko klape, preco hento nie je tak, ako ma byt, a podobne. ja som velmi rada a odlahlo mi, ze sa nemusim uz sustredit na detaily, lebo to vsetko hodim na starost mojej druzicke a viem, ze to bude tip-top a my si to mozme uz len pekne uzivat :-) ak vsak mate mensiu svadbu, tak to urcite zvladnete aj sami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja druzicka je moja najlepsia kamaratka, ma 32 a je rozvedena :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janluk29051 ja som to tiez krasne na svojej bez druzicky a pomoci tiez zvladla :) chce to len dobry manazment :) drzim palce :)
Odpovedať
@zoldynka @janluk29051 Ja si tiež myslím, že dobrý manažment je základ všetkého, ale neviem si predstaviť, ako sa to dá zvládnuť bez akejkoľvek pomoci, najmä čo sa týka praktických vecí. Tam sa podľa mňa vždy nejaký ten pár rúk navyše hodí :-) U nás sa úlohy tak nejako podelili, s veľa vecami pomohla moja 17-ročná sesternica, tú by som mohla viac-menej brať ako družičku, ale nikdy nebola do tejto "funkcie" oficiálne menovaná. Bola sa s nami napríklad fotiť - podľa potreby mi vypínala vlečku, pomáhala mi "nastajlovať" šaty, mala na starosti kyticu a môj mobil... Pri gratuláciách zbieral kytice kde-kto, dokonca aj môj brat a kamarát, ktorý nám šoféroval auto :-) S výzdobou a niektorými organizačnými vecami pomáhala aj moja mama, teta. kamarátka... čiže, bez družičky som sa zaobišla, bez pomoci nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@janluk29051 u nas prva druzicka vedie ku kostolu zenicha, oblieka nevestu ma rozne funkcie a doslova je pravou rukou pre nevestu.. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?