Mali ste družičky v rovnakých šatách v kostole?

AHojte baby, mala z vás už niektorá tak družičky, čo boli rovnako oblečené a aj v kostole nejako zo vami stáli ako vo filmoch? :) lebo neviem si to predstaviť tu na slovensku ale chcela by som niečo také...družičky pred oltárom v rovnakých šatách :)
Odpovedať
ja som bola druzicka v rovnakych satach ako ostatne kocky. Mohli sme si vybrat ci chceme za nevestou cely cas stat, alebo ci budeme sediet v prvej lavici. Vybrali sme si tu lavicu :-D Ak by si mala zaujem, tak predavame aj svoje saty. Mozem poposielat fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez mala druzicky v rovnakych satach a tiez sedeli v prvej lavici :) Boli pri mne cely cas - pri obliekani, v kostole, pri foteni...pripajam fotky. Jedna rada odomna ak sa rozhodnes mat druzicky - pri obliekani a priprave radsej mat pri sebe svoju mamu a sestru, ktori su Ti najblizsi :)
Odpovedať
Ja som bola družička a mali sme každá rovnaké šaty akurát že jedna mala bez ramienok, jedna s jedným ramienkom a dve sme mali s oboma ramienkami, sedeli sme dve a dve na pravej a ľavej strane v kostole :)
Odpovedať
moje družičky mali tiež rovnaké šaty, len každá inú farbu, ale tým, že boli len dve, tak to až tak nevyniklo...
Odpovedať
Profilova fotka
naše tiež mali rovnaké šaty :)
Odpovedať
ďakujem baby :)za vaše odpovede :)
Odpovedať
@michaelacap tak možeš poposielať fotky :) ešte síce neviem koľko presne družičiek budem mať ale aspoň by som mala predstavu aké šaty by mali mať :)
Odpovedať
My tieto 4 saty vsetky predavame :-) ak by bolo treba viac fotiek, tak od nevesty vypytam. Kupovane su z asosu a vsetky boli len raz oblecene :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja som mala takyto svadobny zastup najskor vosli vsetky druzicky s druzbami do kostola a potom som sla ja, druzicky mali potom vyclene miesto sedeli za rodicmi druzicky na mojej strane druzbovia na zenichovej
Odpovedať
Ja nie som vellmi za take americke tradicie akoze druzicky je fajn mat ale uz toto ceremonie v kostole a toto vsetko si myslim ze uz je trosku mimo slovenska.Ale ak ma niekto celkovo tu svadbu taku tak sa to tam asi aj hodi, to je zasa pravda.Takze ja by som to volila asi len ak by bola cela svadba taka nie slovenska tradicna :-)
Odpovedať
@michaelacap ahojky ja viem že si to písala už dávno, ale prosím ťa z kade mali družičky šatky? kamoška teraz zháňa niečo podobné pre družičky a nikde sa takýchto jemných šiat nemôže dopátrať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?