Druzicky-problem so satami

Prosim vas,neviete mi poradit kde by som vedela zohnat saty pre druzicky,ale cenovo prijatelne do 100 eur a tak aby mala kazda iny strih. Resp.oni su narocne a nedvedia sa na nicom dohodnut. Napriklad nejaka stranka na internete kde by si mohli objednat viacero strihov jednych siat ale jednofarebnych. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@durfinka9 keď sme boli za družičky mojej sestrenici, každej nám kúpila látku koľko sme potrebovali a šaty sme si dali ušiť :)
Odpovedať
Baby vam naozaj nepríde divne tlačiť svoje kamošky do šiat v jednej farbe (niekedy aj strihu), pričom mozno nie každej sa to páči alebo hodi? Ved ked su to moje kamošky tak chcem, aby sa na mojej svadbe cítili dobre - a to je spojené aj s tym, aby boli spokojne s tym ako vyzerajú a ako sa v tom cítia... Nerypem, nechcem sa nikoho dotknúť.
Odpovedať
@janas17 úplne s tebou súhlasím :D ale nech žijú americké filmy :D
Odpovedať
Profilova fotka
@janas17 @monka635 ked to tak nevesta chce, aj koli foto, nech to ma...len je dolezite robit kompromis aj vo farbe aj v strihu, sadnut si s babami a dohodnut sa, nie nieco nakazat.......ked vidim ako tu ma niektore baby natiahnute v ruzovych kratkych korzetovych, a tie iste saty ma aj 80 kilova druzicka, je mi do placu...lebo sa pytam kto urobil chybu, nevesta alebo druzicka?
Odpovedať
@nefertiti to máš pravdu ale šak zase kde sme :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 @nefertiti @janas17 moje baby budu mat rovnake, same chceli v jednej farbe, akurat som vybrala dva typy strihov, jedny bez ramienok a druhe s ramienkami, vsetky su dlhe, ale samozrejme niektorym to nejde k postave, takze davame skratit jemne nad kolena....
Odpovedať
@zuzux27 veď to je ten problém, že nie vždy to každému sedí ... tak preto som skôr proti tomu ako za ... ale tak každého vec ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
moje si objednali z aliexpres odtiene ruzovej neutralny strih, ktory sa hodi kazdej ( teda dufame ' cen a25 € http://www.aliexpress.com/item/Bride-...
Odpovedať
@zuzkamajovka tak mi dosli tie saty a ideme ich vratit su moc velke a dlhe :(
Odpovedať
To je presne to o com hovorím, mna keby kamoška žiadala, aby som si na jej svadbu obliekla saty z činy za 25€ univerzálneho strihu, tak ani neviem ci by som sa zmohla na slovo. Jasne, ze ona je Ta Najkrajšia v ten den ale tiez nechcem vyzerať ako vrece a potit sa v polyesterovych šatách len preto, aby boli správnej farby. A to naozaj bez urážky, ano mozu byt aj prijateľné a povedzme aj pekne niektoré saty z činy, ale ja mam skratka svoj vkus a zväčša sa s týmito modelmi nezhoduje. Ak sa to niekomu páči tak ok, ale treba rešpektovať aj vkus a názor kamarátok - su to v prvom rade ludia na ktorých vam záleží a su vašimi hosťami, su tam preto, aby boli v tento dôležitý den s vami a tešili sa s vami a nie preto, aby vam robili kulisu a cítili sa mozno nie prijemne. Teda takto svoje kamarátky na svojej svadbe vnímam ja, chcem, aby im bolo prijemne lebo ich mam rada a aj ked je to primárne nas den, chcem, aby sme sa vsetci cítili dobre a bolo nám spolu fajn. A je mi uplne jedno v akých to bude farbách ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať družičky tri, jedna je vysoká a pri tele, druhá vysoká a štíhla ako prútik, tretia je krpatá a guľatá...budú mať každá taký strih aký jej vyhovuje a iba farba bude rovnaká, dávame šatičky šiť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Podľa mňa je to hlavne o tom si s družičkami najprv sadnut a porozpravat sa o predstavach nevesty ale aj druziciek... A spojit tieto predstavy dokopy... :) my sme to nedokazali a mrzi ma to sice velmi a v dany den ma to aj bude, ale rovnako si uvedomujem, ze svadba nie je o druzickovskych satach.. :)
Odpovedať
ja som dávala šaty družičkám šiť...každá mala iný strih a inú (pastelovú) farbu...podla toho čo sa im páčilo :-)
Odpovedať
Hodí sa na svadbu aby mala hlavná družička dlhé šaty, ak je svadba v júni ? =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?