Družičky - mali by mať rovnaké šaty?

Ahojte, viem, že je tu už viac takýchto debát, ale predsa som si neni istá, čo mám robiť.. chcela by som mať družičky, nechcem však, aby si museli dať rovnaké šaty, ale aby mali možnosť výberu.. napriek tomu by som ich chcela nejako odlíšiť, tak som myslela, že náramok alebo niečo iné.. ale neviem či má význam dávať družičkám náramok, keď nemajú rovnaké šaty.. myslíte, že je to dobrý nápad.. inak sa mi to veľmi páči, keď majú rovnaké šaty, a neviem, či nebudem po svadbe ľutovať, ale zase keď si predstavím, že by som mala riešiť ešte ich šaty.. a v našej rodine to zatiaľ ani nikto nemal, takže na to veľmi nie sú zvyknutí.. neviem, čo robiť už :( Ďakujem, za všetky rady..
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri mozes ich poprosit nech sa oblecu aspon do podobnych farieb :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tie rovnake saty pacia na foto...su tak krasne fotky...ale zas by som kukla nato ze nie kazdej sa hodi ta ista farba,ten isty strih,kazda ma inu vahu a vysku ci je iny typ!!!a tak ze dat im priblizne jeden strih a rozne odtiene jednej farby mi pride hlupe to uz nech maju ake chcu!podla mna im daj urobit naramky s kvetmi...kazdy bude vediet ktore to su!!!
Odpovedať
no ved prave, aj mne sa to velmi paci na fotkach :) a naramky som pocula aj take nazory, ze to len kazi cely outfit.. takze vobec neviem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
S družičkami je to ťažké ;-) Väčšinou každá družička má iný vkus a inú postavu, takže jej sedí iný strih. Môžete navrhnúť družičkám: 1. aby si obliekli šaty, buď rovnakej farby, rovnakej látky a rôznych strihov 2. ak sa im páčia rôzne farby, tak, aby si obliekli šaty rôznych farieb, ale rovnakého strihu 3. alebo si môžu obliecť šaty rôznych farieb a rôznych strihov z toho istého materiálu ;-) A ak by chceli si obliecť šaty rovnakého strihu a rovnakej farby. Odporúčam vyhľadať jednoduchý model, najlepšie na šnurovačku, ak šaty nechcete šiť na mieru ;-) Všetky tri možnosti budú vyzerať kráásne a to nielen na fotkách :-) Dôležité je použiť ten istý materiál a ak pôjde o mix farieb, tak treba vyberať tak, aby sa k sebe hodili a navzájom sa nerušili. V našom salóne i v e-shope nájdete množstvo družičkovských šiat, taktiež družičkám dávame zľavy.
Odpovedať
no moje družičky sa našťastie zhodli na jedných:) každá bude mať inú farbu, aby boli jedinečné, ale model rovnaký. inak baby, kto by mal platiť šaty družičiek?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som trom platila (draheho sestry a bratova draha), kedze dve su chudunke mali bezramienkokve a jedna je pevnejsia s vacsimi prsiami, ta mala tie iste saty len s ramienkami... ale pytala som sa vsetkych druzic a nakoniec som objednala 8 ks siat.. vysledok na fotkach stoji za to, btw. nikoho som nenutila, iba som ich prosila o rovnaku farbu inak hod mi mail, poslem ti foto...
Odpovedať
pekne to je, ale zase je to vymysel z Ameriky, tak isto ako naramky z kvetov na ruku.... ja volim radsej tradicne, ludove, slovenske svadby, kde si kazda vezme co chce...moje druzicky budu mat len kyticky a tak to bude jasne, ze su druzicky.... navyse to asi neni ani lacna zalezitost dat sit tolko siat....moja mama je krajcirka a urcite by ma poslala s tymto napadom niekde...
Odpovedať
ja osobne hovorim nie aj rovnakym satam aj naramkom na ruku. Efekt na fotkach ok, ale peniaze na to ja urcite nemam a sami keby sa mali dohadovat a platit si to tak ja to povazujem za starost navyse pre nich....ze ja si vymyslim rovnake a oni potom nech sa staraju....a naramky som nepochopila, nepaci sa mi to a mne by to na ruke ako druzicke zavadzalo...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som najskor nechcela...ale som rada,že som zmenila názor...Okrem toho,že sme mali koordinátorku,pomáhali mi s nejakými vecami aj družičky..Neviem či kvoli satam,ale kazdy ich posluchal na jedno slovo :-D :-D :-D ;-) , podla mna im to dodalo vynimocnost-že aj oni boli zapojene do toho kolotoca okolo ale co je najdolezitejsie - mame nadherne fotky!!!!!!! Saty som kupovala ja-kedze kazda ma inu postavu,vyberali sme take ktore by sadli kazdej...Saty sa babam velmi pacili a boli naaadherne ;-) :-) Ale to je len moj nazor a postreh :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte baby, prosim vas odkial ste kupovali saty pre druzicky? Ebay? Obavam sa toho,ze velkosti nebudu sedieť ked to pride :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty pre druzicky z rovnakej latky ale ozdoby a sam model siat bol iny
Odpovedať
Profilova fotka
Moje družičku budú mať jednu farbu a rôzne strihy... Šaty dávame šiť na mieru a my platíme látku a baby platia ušitie- keď som im to povedala, každá jedna si chcela šaty zaplatiť celé aj sama- že aj tak by si nejaké museli kúpiť. 👗 A ani jedna nemala problém s výberom, poslala som im nejaké návrhy a bolo. Jedna mi dokonca povedala, že ona by trvala na tom, aby mali všetky úplne rovnaké :-D jaj, a mám 4 družičky, samozrejme mi budú pomáhať - každá bude mať nejakú úlohu, preto je aj dobre aby sa dali rozoznať. Náramky sa mne osobne nepáčia, ozaj to vie pokaziť celý starostlivo pripravený outfit a podľa mňa aj dosť zavadzia. Inak- družičky v rovnakom oblečení sú starý slovenský zvyk, žiadna amerika a mali by byť aj podobné ako nevesta- aby zmiatli zlých duchov a čary, ktoré majú ublížiť neveste, tak sa tu zasa neoháňajte amerikou :-P Každopádne, spýtaj sa svojich "kočiek" a sami ti povedia čo a ako.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?