Družička chce biele šaty - ako jej to vyhovoriť?

Ahojte, chcela by som nejaké iné názory na to, že moja hlavná družička si vzala do hlavy, že chce silou mocou biele šaty, nie krátke jednoduché, ale dlhú bielu róbu. Vysvetľujem jej, že si to neželám, no ona aj tak trepe svoje, že podľa nej to neslušné nie je. Už strácam nervy, keď jej pošlem návrh iných šiat, tak každé ofrfle, že jej sa páčia iba biele. Pomoooc je to jediná kamoška od útleho detstva a nerada by som ju zo svadobných hostí vyradila :/
Odpovedať
1
2
@l_ubka No tak to potom maš fakt velký problem....fakt sa to nepatrí....skus na nu zatlačiť tým že ak nezmení názor, jediným riešením bude že na tvoju svadbu nepojde....ani jej by sa isto nepáčilo keby si na jej svadbu oblečieš dlhú bielu robu...ešte mi povedz že čo to je za kamaratku ked nepochopí že v bielom ma byt len nevesta ???
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, kamoska od detstva by mala byt ako tvoje dvojca uz a nie robit ti napriek. asi ma nejaky komplex a zavidi ti ze si nevesta a ked uz ona nieje, tak to chce pokazit aj tebe. povedz jej ze ju na svadbu nepozyvas a myslis to vazne, a ze ak teda slubi ze pride v inych ako bielych satach a aj napriek tomu sa dovali v bielych tak na nu vykydnes cely krcah cerveneho vina.bola upozornena. ja by som to rozhodne urobila, uz len z cisteho principu a ta osoba ma ocividne nema absolutne rada a nepokazi mi svadbu ani omylom. viem ze saty su len saty, ale toto uz zavana zakernostou a tupotou. a tym krcahom pover niekoho ineho, aby nahodou si neoliala aj seba. uplne idealne niekoho kto si ju odsleduje a urobi to co najviac v "sukromi" a len ti oznami ze je eliminovana a nemas ju medzi hostami hladat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nechápem tieto pseudo kámošky. Keby bola taká dobrá priateľka, nerobila by ti najust! Ja by som ju nepozvala už len z tohto princípu.
Odpovedať
Profilova fotka
mne prišla kamarátova frajerka v krátkych bielych šatkách, ale skoro so to ani nezachytila, určite si ju nikto nevšímal viac ako mňa :D no ale večerná biela róba, to je asi fakt priveľa... rozmýšľam, čo je to za kamarátku, keď je ako píšeš tvoja jediná od útleho detstva, a nedokáže ťa pochopiť v takejto veci... To nedokáže pre teba urobiť to minimum a vziať si šaty, ktoré sa slušia?
Odpovedať
1. to bude trapne ked bude mat dlhe biele slavnostne saty 2. takto sa prava kamoska nechova...a je jedno ci ju poznas rok, alebo 20 rokov.
Odpovedať
to koľko má rokov keď nerozumie tomu, že nechceš, aby mala biele šaty na tvojej svadbe?...neviem či by som ja takú kamošku považovala za kamošku :)
Odpovedať
Určite jej ešte raz vysvetli, že na svadbe má mať biele šaty jedine NEVESTA. Nechápem čo to je za kamošku, že to nevie pochopiť. Alebo skús poprosiť niekoho iného, nech jej dohovorí. Možno, že ak viacerí budú proti nej, tak jej svitne, že má ustúpiť a obliecť sa ,,normálne".
Odpovedať
@ivana1410 tlačím na ňu, ale keď ja mám stále pocit, že je to z trucu to jej vymýšľanie...
Odpovedať
@skylarr presne s tým krčahom vína prišiel aj môj drahý :) povedal, že ak sa aj napriek naliehaniu takto oblečie, vyleje na ňu krčah poriadne červeného vína plus kola :D a že mám stáť čo najdalej aby som sa neošpinila :D
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem Vám veľmi pekne za rady :) už sa na tom pracuje. Predpokladám, že sa buď pohnevá, alebo bude proste musieť, čo si myslím, že fakt bude musieť :D navrhla som jej žiarivo žlté šaty, tak tie sa jej už jak tak pozdávajú.
Odpovedať
@l_ubka s tym vinom je to dosť drsne...asi by to vyvolalo len dalsiu vlnu negat. emocii. Ak sa tak oblecie, tak sa vykasli na nu, ona sa strapni sama. A ak to robi nachval, tak ju bude najviac štvat, ak ju budes ignorovat a bavit sa na svojej svatbe ako sa patri 8-) a pozornost venuj najma zenichovi. Je to den len pre vas dvoch :-) p.s.všetci aj tak budu vediet kto je nevesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@l_ubka :DDD no vidis, a vybavene :DD aspon si mozes byt ista ze to naozaj niekto urobi :) a ze v ramci zachovania vasho priatelstva jej o tom hovoris dopredu :D a viac pre nu urobit nemozes, tak nech moc do tych bielych siat neinvestuje :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kamila.k. samozrejme, že by sme to neurobili, to bolo myslené vrámci irónie a srandy ale už len z princípu, keď idem najlepšej kamoške (aspoň to tak prezentuje) na svadbu, tak si neoblečiem dlhé, biele šaty len aby ona vynikla :( Už som sa dopočula aj názoru, že aspoň nik iný nebude mať biele šaty, len ona a nevesta,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@kamila.k. no neviem ak nie to vino tak potom sa postarat aby ju niekto poriadne ale ze poriadne sfukol, zosmiesnil pred vsetkymi svadobcanmi, nieco aspon ze aaa mame tu dve nevesty, ale len ta krajsia je ta naozajstna, myslim ze to bude rana vacsia ako to vino :) a negativne emocie? tie budu aj tak, lebo aj to ignorovanie ich vyvola, zavist je svina vec
Odpovedať
@skylarr aj o program by sme mali postarané :D
Odpovedať
moji rodičia, svokrovci a môj drahý by jej všetko spočítali. Ešte keď som to tak neriešila a spomenula medzi rečou, že chce biele dlhé šaty, tak mi povedali nech jej to rázne zakážem a keď to nepomôže tak sa o to postarajú aj oni, takže v štichu by ma nenechali.
Odpovedať
Skus jej vysvetlit, ze ona je IBA DRUZICKA, a na svabte plati to co povie NEVESTA a to si TY. Tak isto BIELA farba patri IBA pre NEVESTU. Ked to nepochopi, tak ju na svadbu nepozivaj, kamaratka nekamaratka, take veci sa jednoducho nerobia, druzicka je tam od toho aby bola neveste stale po ruke, aby je vo vsetkom pomahala a atd. a nie aby ju robila nestastnou, robila jej prieky a td. Ak si ju uz nahodou pozvala, tak to pozvanie nadrzovku zrus. Ak sa bojis, ze sa urazi a uz nebute kamosky, nicoho sa neboj, a vobec nelutuj, pretoze "hento" neni prava kamoska, to je len nejaka tuctova koza, ktora ma potrebu si riesit svoje komplexy na tvojej svadbe... A taka ti chybat nebude.
Odpovedať
@l_ubka to čo je? predpokladám, že táto tvoja "kamarátka" nie je ešte vydatá a tajne po tom strašne túži, preto ti závidí a asi ťa chce na vlastnej svadbe zatieniť a pútať na seba pozornosť.
Odpovedať
Profilova fotka
sorry, ale to co je za kravu? :-D
Odpovedať
ja ti poviem uprimne, ze keby sa hocijaka sestrina kamoska dovalila na jej svadbu(ktoru ma sestra naplanovanu do detailov) v dlhych bielych tak ja osobne ju tym cervenym vinom olejem a to uplne bez srandy.. v bielom je len nevesta, ak to tzv "kamoska" nechape tak je proste brzda a koleduje si
Odpovedať
Profilova fotka
Povedz jej ze aj ty si vezmes na jej svadbu biele saty alebo vyber si inu druzicku
Odpovedať
buď ju zruš alebo si fakt vyber inú družičku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Povedz jej, ze OK, ze moze mat dlhe biele saty, ale jedine so zavojom...aj jej dajaky vyber a ukaz jej obrazok, najlepsie katedralovy s velkou krajkou, dlhy aspon 5 metrov. A ked sa zacuduje, ze zavoj je predsa len pre nevestu, tak jej povedz, ze to je aj dlha biela roba. Ak uz potom nepochopi, tak to znamena, ze je tak zufalo tupucka, ze jej mozes kludne povedat, ze sa svadba rusi, lebo draheho uniesli mimozemstania, aj tak jej nedocvakne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moja svedkyňa - sesterka plánuje to isté. dlhé biele šaty. ide ma vystrieť... bola som už aj s ňou pozerať šaty po obchodoch, snažila som sa jej ukazovať kadejaké farebné, ale ona nie... Najhoršie je to, že moja mama na tom nič nevidí, ešte ju v tom podporuje. Ešte že moje družice sú moja krv a chystajú sa ju zneškodniť ak dojde v bielych :D
Odpovedať
Ja osobne by som chcela, aby mala moja družička biele šaty, ale ak by som si to nepriala, pocedala by som jej rovno, že buď si dá inú farbu alebo nie je pozvaná, keď sa nevie prispôsobiť. Myslím, že by úplne jasne pochopila, že si to vyslovene nepraješ a buď je kamoška a ustúpi, alebo je to tvrdohlavá egocentrická tupaňa. V tom prípade si nezaslúži, aby si ju volala "kamarátka".
Odpovedať
Profilova fotka
Nechaj ju, nech si príde.... Ty ju zato "náhodne" olej červeným vínom ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nech len príde a bude vsetkym na posmech tomu ver
Odpovedať
Profilova fotka
Bonton vravi ze bez vyslovneho suhlasu nevesty nikto nesmie prist v bielych satach dokonca ani v bledoruzovych bledozltych a podd ktore maju blizko k bielej. Ak niekto pride v takychto satach nevesta ma pravo poslat ho domov!
Odpovedať
@malaopicka ja som jej to už veeeeľa krát hovorila, že si to neželám, že to beriem sa neslušné a svadba je to moja nie jej ale ona aj tak svoje, už som jej vravela aj že ju nikam nepozývam ak mieni prísť v bielych šatách, tak aj tak trepe svoje tisíckrát omieľané slová: "podľa mňa to neslušné nie je" ...tak ja neviem či ju mám ovaliť lopatou :D Ďakujem Vám všetkým za podporu :) @petulda555 tak to máš snáď ešte horšie, ako ja :/ ja nechápem, či v tom majú niektoré "družice" záľubu alebo čo, že takto trucujú... človek má potom pochybnosti, či sa daná osoba dá nazývať dospelou :/ držim palce nech sa to vyrieši! :)
Odpovedať
@l_ubka tak jej povedz, že v poriadku, nemusí ai ich ani chystať, lebo nikam nejde. A bude pokoj, keď je tak debilná, že nechápe ani na miliónty raz 😒 fakt sedlačka, čo sa nevie stiahnuť a prispôsobiť kvôli kamarátke.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?