Darček a kvet pre družičky

Baby poraďte mi, prosím, čo vlastne sa dáva družičkám? Už po zásnubách som im vyrobila vešiak na družičkovské šaty a poháre, na ktoré som namaľovala družičky, ale to som im už dala :-D lebo som nevydržala a vraj by som im aj pred svadbou mala niečo dať..tak teda ako to je?? Kedy pred svadbou a čo sa zvykne dávať družičkam?? a dostávajú od nevesty aj kvety?? Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz by si im nemusela davat nic... ved dostali vesiak aj pohar kedze si to nevydrzala ;-) ja mam pre moje druzicky pripraveny set swarovski a naramok s kvetinkou, co si robim sama... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patme my sme dostali rovnake kabelky a rovnake brosne do vlasov...boli sme dve...a zivy kvetovy naramok....to mi ako pamiatka na jej svadbu bohato staci. nie je povinnost davat druzickam dary. je na tebe za kolko ti stoja a ci mozes a chces investovat.saty sme si napriklad kupili same ale nevadilo nam to....darom mozu byt aj saty pokial chces rovnake.kvety sme jej ani jedna nekupili, odo mna dostala svadobny dar to ze som objednala subor a zatancovala jej, ako som jej uz slubila na strednej skole desat rokov dozadu
Odpovedať
Profilova fotka
@patme jaj a este ramik na fotku sme dostali kazda, tiez rovnake
Odpovedať
@nefertiti ten rámik na foto sa mi celkom pozdáva :-) @dandul129 veď práve, že už dostali, len mám blbý pocit, či to pred svadbou nebude také blbé že práve vtedy nič nedostanú :-p
Odpovedať
Profilova fotka
videla som tu nejaky svadobny album a tam boli pohare s kavou /tie co sa daju kupit v kaviarni a zobrat so sebou/ a na nich kazda mala svoje meno.... to bolo celkom mile... alebo im teda daj nejaku malickost... napriklad ruzicku alebo nejaky naramok s kvetinkou... alebo nejaku spolocnu fotku v ramiku s podakovanim, ze boli v tento nadherny den s tebou a ze ich mas velmi rada... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patme taky malinky okruhly, ale bol z UK co premna vela znamena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja toto prave riesim :) Ja som pre ne vymyslela, ze som im dala urobit krasne vintage krabicky, do ktorych im vlozim vyrobenu pozvanku, aby boli mojimi druzickami :) a dam im to na stretnuti u mna doma, kde ked vsetky povedia, ze chcu byt mojimi druzickami, tak im to dam a rozdelim im ulohy :DDDD a potom na svadbe im dam uz len pekne kvetinove naramky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?