Čierne šaty?

Zdravím žienky, budúci mesiac idem na svadbu a kúpila som si krátke čierne šaty. Čítam rôzne názory a divím sa, že vraj sa čierne šaty nehodia na svadbu :-| Tak teraz neviem, ja som už zo toho puk :-| Myslela som že to doplním farebnými doplnkami a bude to fajn.Tak skúste mi teda poradiť, napíšte svoj názor ak sa vám bude chcieť. Mohla by som kombinovať šaty bielymi lodičkami s otvorenou špičkou...boli moje svadobné a výrazný biely náramok, keďže šaty nemajú výstrih, kde by sa hodil náhrdelník http://www.promod.eu/women/dresses/sm... Ďakujem vopred za vaše názory baby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked ich skombinujes s vyraznymi doplnkami tak by to malo byt ok. Moja sestra mala na sesterkinej svadbe cierne saty a doplnky nemala ani vyrazne topanky mala tiez cierne ale nikto sa nad tym nepozastavoval aspon myslim
Odpovedať
jasné že môžeš mať čierne šaty na svadbe :) ja chodím väčšinou len v tej farbe, aj minulý týždeň keď som bola (síce len ako fotograf)ale tiež som mala čierne a aj väčšina ostatných báb malo čierne a doplnené výraznou farbou (napr.ružovou) na topánkach, náhrdelníku a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes, s little black dress nikdy nic nepokazis :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?