Hodia sa biele šaty pre 10 ročnú družičku?

Baby, prosím poradte sú vhodné biele šaty (také ako zvyknú mať dievčatá na 1.sv.prijímanie) pre 10 ročné dievča ? Mne to nejako neladí, zdá sa mi už veľká na také šaty. Má 158cm :-) Pôjdeme na sestrinu svadbu a ona chce aby moje dievčatá (10, 2) mali biele šaty. Mňa napríklad napadlo že by som sa ja nejako zladila s dcérami a boli by sme všetky tri rovnaké, napríklad jemno ružové, alebo niečo do fialova ? je to blbosť čo si myslíte :-) ďakujem vopred za rôzne názory ;-)
Odpovedať
Ahoj, osobne sa mi šaty na prijímanie na dievčatách na svadbe nepáčia. Určite by som zvolila radšej nejaké ružové alebo fialové ako píšeš :)
Odpovedať
ja v tom nevidím problém aby malo 10 ročné dievčatko biele šatičky,asi by som rešpektovala priane sestry, kedže dievčatá sú družičkami, každopádne ak sa Ti ozaj nepozdáva farba , tak sa skús so sestrou dohodnúť na inej..ale neladila by som Tvoje šaty do farby ako budú mať dievčatá
Odpovedať
Profilova fotka
10 rocnej slecne by som uz neobliekala biele saty.. je to lepsi napad a boli by ste pekne keby ste vsetky tri boli zladene, skus sa jej nato spytat co by nato povedala
Odpovedať
mne by sa takéto niečo páčilo ak by som sa zladila s dievčatami ;-) čo si myslíte
Odpovedať
určite to ešte so sestrou preberiem, ak bude trvať na bielych, tak asi dám dievčatám biele možno s ružovou stuhou a ja budem mať iné :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?