Povolenie o uzavretí manželstva a ďalšie vybavovačky

Profilova fotka
Cavte nevesty :) Zijem v zahranici a celkom tazko sa mi hladaju informacie o vsetkych papieroch co mi treba vybavit na svadbu. Som z PO ale obrad chceme mat v Hermanovciach. Potrebujem len ten jeden hlavny formular ziadost o uzavreti manzelstva alebo aj nieco ine kedze nie sme z Hermanoviec ani jeden. Raz som nieco take citala ze sa musim odhlasit z PO a nahlasit v Hermanovciach na urade ale nic k tomu neviem najst oficialne. Aj tie vsetky rozne ceny na stranke PO uradu su matuce pre mna, kedze svadbu chceme mimo uradnej miestnosti tiez. Prosim babulienky o pomoc bo uz to hladam niekolko dni a mam z toho velku hlavu iba. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my tiez zijeme v zahranici - ja som povodom z oravy ale moj partner je od topolcian cize ak mate svadbu v kostole jedine co potrebujes je povolenie od tvojej fary v tomto pripade pre mojho partnera kedze sa berieme na orave, ze ta moze sobasit knaz v inej farnosti. keby sme vraj obaja robili inde taktiez by od nas vyzadovali suhlas/povolenie od knaza z farnosti kde sme mali prijimanie a birmovku aby ta mohli sobasit inde. Na obecnom urade nic ine od nas nevyzadovali len krstny list od oboch nas a potom uz uzavretu manzelsku zmluvu. Taktiez nauku sme si nemohli spravit doma na svk kedze tam maju vselijake terminy ktore by sme my ani nestihli kvoli praci. Cize my sme mali nauku v zahranci so slovenskym fararom ktory nam to vsetko vybavil a odoslal vsetky nalezitosti uz priamo na faru kde sa berieme. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@tinkaa61 ja som na tom podobne hlava jak melon uz :-) sme v zahranici neviem kedy najblizsie sa dostanem na slovensko a v auguste ked sme boli doma tak bolo este prilis skoro ze tak 4mesiace pred svadbou pridite. Farar si nas predbezne zapisal aj to nemal este kalendar na novy rok. Tak sa bojim zeby som nepresvihla potom nejaky termin. A uz vobec neviem ako to spravim so zmenou dokladou po svadbe :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?