Potrebujem slovenský sobášny list, keď sa berieme vo Švédsku?

Ak sa berieme vo Svedsku a ostavam tu zit, potrebujem vlastne slovensky sobasny list? Ak si chcem po svadbe odhlasit trvaly pobyt zo SVK do SWE, je mi vobec treba toto vsetko vybavovat? Co sa stane, ak proste nebudem mat slovensky sobasny list? Na SVK nemam ani lekarov, ani poistenie, ani ucet v banke, nic.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja to mam podobne. Tiez neviem, ci musime nahlasit na Slovensku, ze sa zosobasime..........tiez chcem odhlasit trvaly pobyt zo Slovenska
Odpovedať
Ahoj "janahu01", ja zijem tiez vo SWE, ale svadbu budeme mat na SK, takze sme troska odlisne pripady. Nie som si celkom ista, ale myslim, ze kedze budes mat svedsky sobasny list, tak by mal ten postacovat. Ak mas vsak slovenske obcianstvo a tym aj nadalej slovenske doklady, tak podla mna nic nepokazis tym, ak si nahlasis zmenu zo slobodnej na vydatu aj na SK (pre istotu, kedze tie slovenske zakony uz aj tak nik neustriehne, a aby Ta raz v buducnosti neprekvapil nahodou nejaky nemily list o nespolneni si povinnosti). Odporucam kontaktovat ambasadu v Sthlme. Ak mas nejake otazky alebo podobne, napis mi pls do spravy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?