Keď si muž berie po svadbe vaše priezvisko

Profilova fotka
Ahojte kočky, ste tu niektorá a rovnakej situacii? ;-) my sme sa dohodli, že ja si po svadbe necham svoje meno a priatel si prida to moje ;-) :-) ako to máte vy? Vsetky si tradicne beriete preizvisko svojho snubenca?
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 moj si bral moje a nenechaval si ani povodne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 to je super ;-) moj to chcel povodne taktiez takto spravit, ale obaval sa reakcii okolia, tak sme zvolili kompromis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 reakcie okolia vam mozu byt ukradnute :) u nas o tom vedel len moj tatino (drahy sa ho pytal, ci by mu nevadilo, keby si zobral nase priezvisko) a jedna kamoska, takze na sobasi bolo riadne sususu :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 @majusqa77 mňa inak vždy zaujímalo čo vás, respektíve vášho manžela k tomu viedlo :-) alebo teda všeobecne čo muža vedie k tomu aby si zobral ženine priezvisko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si brala manzelovo, vacsinou to býva tak ale viem o paroch kde mal muz skarede priezvisko a tak si zobral manželkine:-) Lepsie ako byt chlpata je predsa byt zlatohlavy:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 haha to ste riadny rozruch museli narobit :D :D :D ;-) @9majusska u nas to bolo tak, ze ja som si chcela vzdy nechat svoje meno ( paci sa mi, som s nim stotoznena a ziaden chlap v rodine sa tak nevola, takze by so mnou a mojou sestrou vymizlo aj nase priezvisko :-/ ) a drahy ma taktiez velmi pekne meno, ale chceli sme, aby sme mali aspon jedno spolocne a tak sa rozhodol on prijat moje :-) ;-) @lilienlukacs jj tak to vacsinou byva i ked my mame obaja velmi pekne prieviska ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 a mas pravdu,ze nam moze byt jedno, co ostatni ;-) ale tak zase nema nejaky vazny dovod, aby si zmenil cele meno ;-) a tvoj manzel sa preco takto rozhodol? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@patricia33 moj drahy si chce tiez zobrat moje priezvisko, a ako vidim nie som v tom sama... :-) najprv sa mi to nepacilo, ale ked som nad tym rozmyslala nebolo by to take zle 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 ja som bola praveze velmi rada,ze sa tak rohodol ;-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
aj my to tak planujeme:-) platili ste nieco za to ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?