Výslužka pre svadobných hostí

Profilova fotka
Vínko alebo medovinka + ešte nejaký malý darček namiesto krabice zákuskov ? Má niekto skúsenosti ? Aké sú reakcie ľudí ? Ďakujem za rady :) poprípade napíšte čo ste mali .... :-)
Odpovedať
@mishulfox Mali sme zakusky a domacu palenku a kazdemu sa pacilo :) Ja sa tiez najviac potesim zakuskom. Aky darcek myslis? Medovniky, mydielka, dzemiky, mediky, magnetky a pod. su podla mna somarina a mna nepotesia. Ale zas inym sa to paci, je to vec vkusu
Odpovedať
my sme napr. typické zákusky nemali, takže ani zákuskovú výslužku, dávali sme mnou vlastnoručne zabalené pralinky s visačkou “ďakujeme”.. ale stretla som sa napr. aj s medíkmi - to je isto lepšie ako mydielka a pod., ak už darček - tak niečo jedlé (med, pečený čaj, medovníky,..)
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska @zuzuliennka Dakujem za odpovede dievcata :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishulfox osobne si myslím, že tá výslužka by mala byť v podobe niečoho sladkého a nejakého vínka alebo pálenky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vinko je podla mna super napad a nieco sladke, mozno medik alebo ako spominala zuzuliennka tie pralinky by bolo asi dobre. Ono kolace su taka klasika ale to sa zje a hotovo. Takto budu mat na vas dlhsie pamiatku :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak v tej starstej generacii sa asi najde par ludi co ti to ofrfle lebo tak sa to kedysi nerobilo ale myslim, ze ostatni to ocenia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala vínko a napríklad tú čokoládovú pralinku :) Je pravda, že nie každému sa to môže páčiť ale zase keď si to tak vezmeš tak nie každému sa musí páčiť aj klasická výslužka
Odpovedať
Profilova fotka
Uplna pohodka, nejak to silit netreba. Podla mna sa hostia najedia kolacikov na samotnej svadbe dost, takze sa vo vysluzke isto potesia aj niecomu inemu ako kolacom :)
Odpovedať
@mielena Niekto ano. Ja zas na svadbach ochutnam mozno 1-2 kolace, najem sa z jedla, je torta, ovocie, slane... nevladzem este aj kolace :) a potom na druhy den ta radost ked vyberiem z chladnicky vysluzku a mozem si vychutnat vsetky tie zakusky :) :) V mojom okoli je ovela viac takych ludi, co si tie kolace uziju druhy den, ako primao na svadbe.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?