Svadobné žuvačky

Ahojte, rada by som si sama vyrobila takéto krásne žuvačky ako mini darček pre hostí. Ešte som to nikde na svadbe nevidela, tak by to bolo niečo nové. Neviete kde by som zohnala nejaký taký papier alebo látku ako je na foto? Ďakujem nevestičky :-)
Odpovedať
Na ebay som to vydela. Teraz to vsak neviem najst. Poskusaj medzi wedding favor. Mozno budes mat viacej stastia.
Odpovedať
ahoj, ja som take mala na svadbe. Objednala som ich zo sashe.sk ;-)
Odpovedať
Ja som si vyrobila vlastne :-) kupila luxusnejsi papier, nastrihala, oblepila a boli hotove. Papier ma vysiel cca 0,80 Eur za A4 z ktorej mi vyslo zabalenie tusim 10tich zuvaciek
Odpovedať
@blackrose500600 ano tam som ich videla :) ale chcela by som si ich vyrobit sama :) @efkaelfka a kde si prosim ta natrafila na taky luxusnejsi papier? taky zamatový či ako sa to povie, ked napriklad vystupuju tie ornamenty z papieru a pod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte. Papier mam kupeny i zuvacky, tak som sa do vyroby pustila. Ale chcem sa spytat, ked ste ich niektora robili svojpomocne, s cim ste ich lepili? Aby aj dobre vyzerali ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lencike Ahoj, smiem sa spýtať či si tie žuvačky robila a čím si ich lepila? Ďakujem za radu 😉
Odpovedať
Ahoj. Ano, robila som ich. V strede som ich zlepila kuskom obojstrannej pasky a po krajoch presila a urobila maslicky. Ale ak by som ich mala 60 robit este raz , asi by som ich radsej kupila ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?