Svadobne vinko - Bratislava a okolie

Mohli by ste mi prosim vas poradit nejakeho dobreho a osvedceneho vinara, ktory ma chutne vina na svadobnu hostinu a aj ako vysluzky. Zijeme mino SK, takze planujeme vsetko online, preto si rada necham poradit. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
pozri moj pripravny album, mam tam vinara od ktoreho berieme vysluzky, spravi nam v cene aj etikety ake chceme. v rodine pijeme len jeho vina, bohuzial na svadbu nemozme brat jeho vina nakolko to mame vo vinarni a nemozeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží v akej cene hľadáte. Určite odporúčam Vinárstvo Purus z Pezinka alebo vinárov zo Sv.Jura - Dubovský&Grančič, Chowaniec&Krajčírovič, Vinárstvo Bognár. Všetci majú výborné vína a širokú ponuku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka2016 my sme brali vino od Víno Jano z Limbachu - http://www.vinojano.sk/, na hostinu sme brali vino do plastovych flias, ktore sa rozlievali do dzbanov a na vysluzku flase bez etikety. Etikety sme si lepili sami, lebo sme mali rovnaky vzor na vsetkych tlacovinach :) Biele sme brali Rulandske Biele, ruzove Cabernet Sauvignon a cervene Frankovku Modru. Pre 50 hosti cena do 150e na hostinu a vysluzky a vino vyborne :)
Odpovedať
Dakujem Vam za rady!
Odpovedať
Ahoj, na FB je stránka Predajňa sudového vína Dunajská Streda, my sme mali odtial výborné sudové víno, načapovali nám do sklenených fliaš. Vína sú zo Chateua Topoľčianky, kvalitné slovenské. na výslužku sme dávali vynikajúce ríbezlové vínko, na ktoré si môžete nalepiť vlastné etikety. :)
Odpovedať
Ahoj, alebo skus http://www.vinopacka.sk chutne vinko a maju aj v Bratislave predajnu tak mozes ochutnat a vyzdvyhnut si ho v BA naflasovane :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?