Svadobné pierka pre hostí

Ahojte nevestičky :-) Chcela by som sa s vami poradiť ohladom svadobných pierok pre hostí. Vyrábali ste si ich svojpomocne alebo ste ich niekde kupovali - čo sa viac oplatí? Vaše postrehy a nápady? :-D
Odpovedať
Ja som si ich vyrábala sama. Chcela som úplne jednoduché, len s jedným očkom, no s dvoma rôznymi odtieňmi a šírkami stužiek. Cenovo to vychádza určite lacnejšie :) I keď ani hotové pierka nie sú nejaké extra drahé. Tu platíš aj za ten čas výroby.
Odpovedať
Moj nazor je,ze tie pierka su tak lacne,ze sa ti neoplati investovat tvoj cas a energiu do vlastnej vyroby. To,co by si dala do materialu+cas straveny nad tym,ta vyjde drahsie
Odpovedať
Neviem čo sa viac oplatí,no ja som trošku nešikovná na takéto niečo tak som neriskovala robiť doma. Našla som skvelú pani,ktorá sa tomu venuje a bola som nesmierne spokojná. Dokonca naši hostia ich majú stále doma (aspoň som videla keď som bola u nich na káve :-) http://www.mimibazar.sk/bazar.php?alb...
Odpovedať
Podla toho, ci mas cas a chut si ich vyrobit. Vobec som si nezistovala, ktora alternativa je cenovo lepsia, rovno sme si ich sami vyrobili a zabralo nam to so snubencom jeden vecer :) a mam z toho dobry pocit, ze su vlastnorucne vyrobene :)
Odpovedať
Ďakujem za názory baby :) pýtam sa hlavne preto, lebo svadbu si platíme sami, tak sa snažím ušetriť kde sa dá, keďže všetko s prívlastkom "svadobné" je predražené ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzulii to je pravda, že keď je niečo svadobné, zrazu to stojí pár eur viac ako iné veci :) my sme robili pierka so sestrou, zabralo nám to asi 3 hodiny, robili sme ich cca 70. A cenovo, no stužky nás vyšli asi 2 alebo 3 eurá + 1 euro také ozdobné kvietočky. Špendlíčky mala sestra doma už, tak tie neviem koľko stoja. Čiže do 5 eur max. Ja sa priznám, že mi to vôbec nešlo :D našťastie mám šikovnú sestru. Ale na tvoju otázku, či kúpiť alebo vyrobiť - záleží aj pre koľko ľudí, ak máš menej, myslím, že v pohode si môžeš aj kúpiť a nezruinuje ťa to :) ak viac, zavolaj kamošky a máte to raz dva tri za jeden večer.
Odpovedať
@dzulii taktiez som si ich vyrabala sama a na pomoc som mala sestru a maminu. Kto kedy mohol tak pomohol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@erikad82 Som rada. A ďakujem. :-)
Odpovedať
@dzulii tiež sme sa snažili čo "najlacnejšie" ale čo som ušetrila na šatách (nakoľko som kúpila veľmi pekné cez bazár) a oznámeniach,tak som investovala na pierka pre hostí a darčeky pre hostí -dávali sme ako poďakovanie magnetky... Veľa šťastia!!! A krásne prípravy na svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?