Šupina z kapra ako darček pre hostí - môže byť?

Ahojte, nakoľko sme obaja rybári a často chodíme k vode chcem sa spýtať či je to dobrý nápad ako darček dať každému k miestu ako darček jednu šupinu z kapra pre šťastie? Chceme byť trošku kreatívni a darovat niečo čo nas vystihuje. Tiez má napadlo ju rovno namaľovať zlatou farbou akože od zlatej rybky. Nie je to moc uletené? Prípadne nejake doplnenie alebo niečo ak vás napadne kľudne nechám a inšpirovať....:-)
Odpovedať
pozri sa na to z pohladu hosti, ... keby ty ides na svadbu napr. polovnikov a daju ti na pamiatku stetinu z moriaka, potesila by si sa ? alebo este lepsie, co by si s nou robila ?
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím že na zlato namaľovaná šupinka nejako pekne zabalená s kartičkou na ktorej budú trebárs 2 verše nejaké milé o tom, že im šupinka donesie šťastie.....by bol fajn darček :) ja by som to poňala podobne ako bývajú také tie retiazky, že kartička, nejako tam pripevniť šupinku a pripísať ručne pekným písmom tie verše. Ale menšia kartička jasné.....
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci kazdy originalny napad, cim obzvlastnit a personalizovat svadbu podla seba :) Ak ste rybari, viem si predstavit zakomponovanie supin aj inde vo vyzdobe, do menoviek, na torte alebo si urobit z papierovych supin girlandy :) Z pohladu hosta by mi supina na stole nevadila, je na zvazenie, ci to ako darcek staci...pripadne by som dala viacero supin do nejakej dozy s napisom pre hosti, nech si vezmu pre stastie a ako darcek nieco ine - moze byt tiez rybarske :)
Odpovedať
Do tej výzdoby to napadlo aj mňa :-) len..mi je ľúto toľkých rybiek... keďže šupiny bežné nepredávajú :-) aa my vlastne žiadne ryby domov nenosime, nakoľko sme zástancovia pustiť spať do vody. Toto by bola taká výnimka. Samozrejme chceme ešte niečo k tomu ale tá supinka by bola len taká symbolická, rovnako ako aj na vianoce si každý ukradne do peňaženky (aspoň u nas to tak fičí) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?