Poraďte mi s darčekmi pre pozvaných na svadbu

ahojte ja som trosku na pochybach u nas to nie je zvykom davat nejake darceky hostom a neviem ani kedy sa to dava a co to moze byt videla som tu nejake typy ale nerozumiem tomu...rozmyslam ze by som to zmenila a dala to do nasej tradicie...ale neviem ako to prebieha...poradte buduce manzelky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek... ani u nas to neni zvykom... ja budem asi prava, ale vsak musi byt niekto vzdy :-) ...my budeme davat darceku- nemedovnikove srcia vid album pri vencekovom tanci aj ako podakovanie... a chlapy dostanu frtana :-D
Odpovedať
ktory album lusa? to je inac dobry napad davat pri vencekovom tanci
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem do tylu balit nejake cukriky, alebo nieco podobne. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ani ja som to nazivo nevidela este, budem mat male sviecocky http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, vacsina nevesticiek, bude davat mandle v cukre ako darcek... po 5 ks do nejakej peknej ozdobnej krabicky. Cize ja sa asi priklonim tiez k tomuto... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimochodom, tato tema je uz zalozena x-) ostatne pripravy - darcek pre hosti
Odpovedať
Profilova fotka
Kvietocek :-) sice to nieje starodavna slovenska tradicia aj ja sa chystam dat nieco speci malicke drobucke hostom. Zvlast na americkych webkach je par super napadov. A je jasne, ze si ich nebudem zo zamoria objednavat. Mam viacero variant a k tomu velmi kreativnu svagrinku a aj my so sestrou mame dajaky frnacik na nejake potesenicka. Kazdopadne to bude chciet vela drobnostok, mini cokoladok, cukrikov, farebneho tylu, tvrdeho a hodvabneho papierika. ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, u nas tiez nebola tradicia davat darceky ale kedze sme mali mini svadbu a nepozyvala som vsetky sestrenice a bratrancov a ja som im bola tak som to odcinila netradicne darcekmi a po svadbe dakovnymi kartami, toto su nase darceky http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-D vela zdaru pri volbe darceku ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?