Komu treba dať svadobnú výslužku?

Ahojte zienky, mam taku dilemu...komu kazdemu sa ma dat vysluzka? Samozrejme hostom, rodine, do prace atd, ale mam na mysli napr. DJa, fotografov, kadernika, vizazistku... (DJ aj fotografi budu s nami jest pri jednom stole a samozrejme budu pred nich vylozene aj zakusky)
Odpovedať
fotograf je kamarát, tomu dávame. Vodič tiež, tak aj tomu. Do roboty, svadobčanom a najbližším susedom :-)
Odpovedať
@kviksilka je to na tebe, ale všetci spomenutí sa potešia a ešte mi napadlo do kostola?
Odpovedať
Profilova fotka
@kviksilka jasne, davaju sa vysluzky aj djovi, fotografovi. Kadernicke a kozmeticke by som nedavala a tiez ma hned napadlo ze aj do kostola sa dava vysluzka a ked budes mat nejaky spevokol tak aj im
Odpovedať
Dáva sa každému, okrem kadernicky, kozmeticky. A aj do kostola, aj šoférovi autobusu ak máš. :)
Odpovedať
@vercaaa20 @marika194 by ma celkom zaujímal rozdiel, prečo fotografovi, spevokolu, šoférovi, vratnikovi a astronautovi áno a kadernicke a kozmeticke, ktorá sa rovnako stará o vás deň by ste vysluzku nedali ? ... Osobne som nedala vysluzku nikomu z vyššie spomenutých, lebo som presvedčená, že za svoju prácu dostali zaplatene ... Plus mali plnohodnotné jedlo ako pozvaní hostia (čo mimochodom tiež nieje úplne zanedbateľná položka) ...takže prečo robíte rozdiel? @kviksilka vysluzku daj prosto tomu, komu ju dať chces ... Hotovo ! Neexistuje žiadna správna odpoveď, lebo každý ju dáva niekomu inému a niekto okrem farara aj polovici dediny ... Takze tak ;-)
Odpovedať
@mo_tylik keby sa to malo tak brať, tak potom daj vysluzku aj nechtarke a aj predavačke v obchode, kde si kupovala boty atď.. Predsa len taký fotograf s tebou strávi celý deň.. Taký človek to asi aj očakáva, ale ved jasné, že nemusíš, len čo si potom pomyslí :-) A koláče celej dedine asi dáva už len ten, komu ostanú nazvyš.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze Djovi, fotografovi je zbytocne kedze budu s vami aj na hostine a tam budu mat zakusky. Do kostola a spevokolu sa po vacsine vysluzka dava
Odpovedať
no normálne každému dodávateľovi, ktorý s vami bude v deň svadby... nedávala by som len tým, ktorí svoje služby a produkty poskytli pred svadbou. V deň svadby sa s tým tak nejak počíta... čiže ja by som dala aj kaderníčke, vizážistke, foto, video, dj, kapela, súbor, šofér, čašníci + kuchyňa, koordinátorka ;-) koláčov vám určite ostane, aspoň ich nebudete musieť vyhadzovať a niekoho potešíte :-) koľko im do výslužky dáte je na vás :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?