Kedy sa dávajú dary?

Profilova fotka
ahojte, mala by som otazku - ako ste riesili dary - obalky? Kedy vam ich hostia davali? Po obrade resp. v sale alebo niekedy inokedy? Potrebujeme dat vediet :) A kde ste ich potom nechavali?
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 no u nas to bolo tak, ze cela nasa rodinka sa najprv zisla u nas a manzelova u nich, takze dary rovno davali este pred obradom doma. Bolo aj par ludi, ktori prisli uz rovno do kostola na obrad a ti nam dary dali potom v restauracii po prvom tanci a tie sme si nechali tam, neskor odniesli na izbu, ktoru sme tam mali v cene. Po obrade pri gratulaciach davali vsetci iba kvety. :-)
Odpovedať
@moni9 ahoj, ja som sa tiez na to pytala (http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...)
Odpovedať
Profilova fotka
@meduzka18 @sslavulka dakujem za odpovede. Este by som chcela dodat, ze vsetkych uvidime az pri obrade, nemame odobierku u nas doma, takze nehrozi, ze by nam dary dali predtym u nas.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 tak to nechajte na hosti, nech vam to daju kedy uznaju za vhodne. :-)
Odpovedať
u nas to bolo takto - obalky nam davali pri gratulaciach spolu s kvetmi, darov nebolo vela, niektori nam dali hned po veceri, kamosky niekedy behom zabavy...my sme mali hostinu aj obrad v hoteli, kde sme boli aj ubytovani, takze sme si to hned zaniesli na izbu a peniazky do sejfu na izbe :)
Odpovedať
nam davali dary hned po obrade pri gratulaciach, spolu s kvetmi. mali sme tam na to urcene 2 osoby, ktore zbierali aj kvety aj dary, aby sa to nepostracalo. hned po obrade vsetko odniesli na izbu. bolo to sikovne, stacilo na to len mysliet vopred a dohodnut to s nimi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na svadbe mojej sesternice sme dary dávali až na svadobnej hostine pred polnocou... Vedľa seba mali košík, kde sme vhadzovali obálky a potom im zagratulovali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?