Kde zohnať pre svadobčanov mandle v cukre?

Ahojte nevestičky,neviete mi poradiť,kde by som mohla kúpiť mandle v cukre a koľko asi stoja? Chcela by som ich ako darček pre svadobčanov.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
aj ja budem mat mandle v cukre, myslim ze v tescu ich maju urcite, no a v Trnave je taky obchodik s orieskami a inymi dobrotkami - ale neviem kolko stoja - zistim ked tam budem. :-)
Odpovedať
Vedvies,zatial ďakujem za tip.
Odpovedať
Neviem ci Ti to pomoze, ale v Ba som ich kupovala na AS Mlinske Nivy, 1. poschodie, stanok zo susenymi ovocickami a boli mnam :-)
Odpovedať
Evi,pomôže mi to,nie som totiž z BA,ale 31.8. tam idem,tak potrebujem vedieť konkrétne miesta kde ich majú.Ďakujem.
Odpovedať
Ja poznám iba mandle v čokoláde alebo jogurte? Existujú aj v cukre? To by sa aspoň neroztopilo. Dajte tip!!! Ďakujem
Odpovedať
Neviete ma usmerniť?
Odpovedať
Neviete mi poradiť, koľko kg mandlí musím kúpiť keď ich potrebujem zhruba 500 až 600 ks? ďakujem.
Odpovedať
anuska: ja som videla tie origos mandle len vo svajciarsku a tam stalo 1 kg balenie 19.95 chf, cize okolo 500 sk...
Odpovedať
Profilova fotka
anuska, ja som pozerala tie madle v cukre, ale maju len v jogurte, v karameli a cokolade. Stoja okolo 350 Sk/kg V 10dkg bolo asi 30 mandiel. Takze 600 ks je priblizne 2kg :-)
Odpovedať
Ďakujem ti vedvies. Ja mám stále strach, že sa to roztopí, keď kúpim tie v jogurte. Chcela by som ich baliť do tylových vrecúšok. Aké máte s tým skúsenosti?
Odpovedať
Neviete poradiť, či sa tie mandle v jogurte nebudú topiť? Nechcem, aby sa svadobčania zašpinili. Hlavne, keď si ich odložia aj s vrecúškom do vrecka.
Odpovedať
Neviete taktiež, či majú tieto mandle v Metre - väčšie balenie a možno lacnejšie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
anuska,ja by som to fakt s tymi jogurtovymi nerobila-aj ked nebude prave horuco,ony sa topia uz pri dlhsom podrzani v ruke :-| ja mam biele cukrove,ale ja som vo Svajciarsku a tu to dostat,pokial viem,na SK zatial nie...nechces to skusit s dukatmi,ako ma ena v albume?
Odpovedať
Dukáty nechcem, tie budem rozhadzovať o polnoci. Strašne sa mi tie mandle páčia.Kde by sa dali zohnať tie cukrové? Niekde som ich nevidela
Odpovedať
Profilova fotka
neviem,odkial si,ale na Sk ich asi fakt nezozenies (iba ak cez tie firmy,ktore to tiez iste dovazaju zo zahranicia,preto je to take drahe :-| ),tak by si sa mohla ist pozriet do Viedne,resp.skus napisat mai,ona je v Rakusku,mozno ti poradi,ci to tam maju-inak uz neviem,jedine ak mas niekoho,kto by ti to vedel doviezt zo zahranicia,napr.aj v Taliansku ich maju za cca 400,-/kg
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na skusku kupila v karameli, ale nepaci sa mi to, ked to je zabalene. Hnede sa do bielo-marhuloveho vrecuska nehodia :-( rozmyslam, ze tam zabalim nejake ine cukriky
Odpovedať
Ak by teda niekto vedel, či vo Viedni sa dajú kúpiť tie cukrové mandle - nie príliš drahé, na kilá, tak by som tam skočila. Som z BA.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
neviete, kde by som zohnala madle v cukri? Som z BA, ale nerobi mi problem ist aj mimo BA. Uvedene typi, kde sa dali, alebo daju kupit, momentalne niesu velmi aktualne. napr.mlynske nivy-je tam sice taky stanok, ale o mandlach v cukry nepoculi Dakujem
Odpovedať
Ahoj Lilli, mandle v cukre maju v Nicole, ale su strasne drahe. Myslim, ze vrecusko stalo asi 150 korun. My sme ich zohnali v Talianksu asi za 2 eura a mali sme ich naviazane v takej kvetinke s maslickou:-) Skus v rakusku - myslim, ze budu asi lacnejsie ako v Nicole. Vela stastia.
Odpovedať
Ahoj Lucyrka, asi to tak vyzera, ze na Slovensku mandle v cukry nedostanem kupit. Tak som rozmyslala, ze ci by neboli odveci take tie ,,rumove pralinky,, v bielej cokolade, su aj v ciernej, to su take kokosove. Neviem teraz presny nazov. Ze to by som dala namiesto mandli a zenam chcem dat take mydielko srdiecko, vid album z priprav. Nemas nahodou album, ci uz z priprav, alebo svadby-pre inspiraciu. Dakujem
Odpovedať
Nakoniec sa mi podarilo mandle v cukre zohnat. Ostalo mi cca 200 ks. Pripade zaujmu - predam.
Odpovedať
Profilova fotka
namiesto presladenia hosti drahymi mandlami je mozne zhotovit aj ine darceky - napr. sviecka vo vrecku, alebo ina dekoracia.. napr. sklenene svietniky z Ikea za 9,- Sk al. Kika za 11,- + kahancek, namalovat ich farbou na sklo a dat do vrecuska al. celofanu so susenymi kvetmi.. ale to som asi odbocila od temy..
Odpovedať
Profilova fotka
..aj ked samozrejme ..je v tych mandliach vacsia symbolika.. :-) 0
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte.... mne sa ich podarilo zohnat v Taliansku, zvysilo sa mi polkilove balenie, v pripade zaujmu IP.
Odpovedať
Profilova fotka
objednávas rada cez ´net?? ak áno, tak ti poslem web do IP. odporúcam toto:nový svad. trend!! http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... nový svad. trend a vyuzitie je na 100%!! to sa hostom ráta a aj páci- zálezí to len na vkuse nevesty, ci to chce dat ako dar! :-| ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
LEVANDULA!! - vonavý darcek pre svad. hostí!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahmon: to vyzera super... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) ja to volím ako darcek, na striebornú sv. moj. rodicov- mandle sme mali my a ludia si mysleli, ze sú to kamienky, tak ich nechali na stoloch a odisli... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahmon: pozeram, ze ste mali svadbu v rovnako ako my :-D my sme hostom oznamili, ze su to mandle a co to znamena.... ale nasli sa aj take deticky, co to schrumali este pred vysvetlenim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak my sme si boli 100% istí, ze nasa rodina je tak inteligentná, |-| ze vs. dá do pusy....a vyskúsa :-N, napokon sme mali doma peknú deko na stole a chrumkali sme s radostou.... je to pekné a my sme tie mandle v cukre volili aj preto, lebo sme nevedeli kam s menovkami...., madle sú ale i dost otukané, ale niekomu sa to páci este stále. ;-) este jednu insp. mám a to krásny otvárak na flase- foto myslím, ze mám v prípr. albume...ale levandula je möj favorit.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?