Kde kúpim potlačené krabičky na výslužku?

V papierkach som nevidela krabičky na výslužky so svadobným motívom. Poradí mi niekto, kde sa dajú kúpiť?
Odpovedať
Profilova fotka
videla som taku tu v bazari u pro. Ale mne sa zdaju malé :-)
Odpovedať
no tak kúp čisto bielu..a na vrch si nalep na peknom papieri dakovnú kartičku a hod mašličku a vyjde ta to ako keby si kupovala so svadobným motívom...inak fakt vyzerajú malé a nemajú rozmer napísaný radšej... no ma napadlo že na tú kartičku si môžeš dar rovnaký motív ako na špz alebo etiketu alebo čo máte na oznamkách....v jednom shope som videla že robia kartičky aj s ozdobným krajom..asi tri firmy ich robia
Odpovedať
My sme krabičky kúpili z www.zdobena.sk, majú tam dve veľkosti: menšie i väčšie, my sme kúpili tie menšie, pohodlene tam vošlo 25 ks koláčov. Krabičky nám poslali na dobierku a u hostí sme mali s nimi veľký úspech.
Odpovedať
Ahojte, rovnako ako Ty voba som tieto krabičky objednala na nete cez www.zdobena.sk. Krabičky mi poslali na dobierku. Zvažovala som či tie malé alebo veľké, ale nakoniec som sa rozhodla pre tie menšie a tiež mi stačili. Naukladali sme tam tiež vyše 20 koláčov. Tiež sa ma po svadbe pýtali, kde som si ich dala vyrobiť, pretože sa všetkým nesmierne páčili. Určite ich odporúčam, cenovo teda nevyjdú oveľa drahšie, že by to nejak zasiahlo rozpočet a ten pocit pri darovaní koláčov a pohľade rodiny a známych bol super! ;-)
Odpovedať
@axina my sme kupovali cez psgrafika.sk :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?