Drevené kríže ako dar rodičom

Caute nevesticky.Chcela by som rodicom pri odpytovin darovat na pamaitku dreve krize kde by bolo podakovanbie za vsetko za zivot a tak dalej vyrite na krizi a chcem sa vas opytat ci mate stym skusenosti a hlavne s p.Musinskym co vyrezava tie krize.a chcela by som sa este spytat ,ze ako ste sa snim dohodli na prevzati obj ,a plateni a atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Casnicka, ja mám krížik od pána Mušinského. Komunikacia prebiehala mailom. Krížik poslal dobierkou na moju adresu.
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka Ja mám skúsenosti s p. Mušinským, a môžem povedať že naozaj veľmi pozitívne. Spravil nám krížik presne podľa našich požiadaviek, čo sa týka veľkosti, textu, písma aj farby. Úžasná komunikácia naozaj milý pán. Kamarátka si dala aj krížiky s poďakovaním pre rodičou a chválila ich že sú nádherné :-) Stačí mu napísať čo by si chcela a akú máš predstavu a on sa ti ozve. A mi sme sa dohodli na dobierke on poslal balík a zaplatila som až pri prevzatí. Ale dá sa asi aj platba vopred. Ešte som nikoho nepočula sa sťažovať na neho, má úžasnú prácu. :-D Určite si vyberiete ten pravý pre vás ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka aj my sme mali krizit od p. Musinskeho. Komunikovali sme cez mail a vyhovel mojim požiadavkam. Presne som mu poslala obraky čo chcem - typ kríža, farba, atd... Je to pekna pamiatka fakt, trosku si sice priplatís ale stoji to za to :)
Odpovedať
Mame od neho krizik aj dve srdiecka s textami pre rodicov. Urcite odporucam, ma nadhernu robotu a fantasticky pristup k zakaznikovi. Vsetko sme si odkomunikovali cez mail, sme viac ako spokojni :-)
Odpovedať
baby a koľko zhruba stojí taký krížik???
Odpovedať
@dandy26 ide od velkosti a daneho modelu, my sme mali myslim strednu velkost a stal 52e aj s postovnym...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?