Dávate hosťom darčeky?

Profilova fotka
Mate uz niekto nejaky napad na darceky pre hosti???? my uvazujeme o darcekovom vine,ale netusim aku odrodu alebo kde ho dat potlacit....ma niekto nejake skusenosti alebo napady?
Profilova fotka
my budeme dávať víno v každom prípade, lebo priateľ je vinár, tak o to menšia starosť.. :) čo sa týka odrody, nejaké skôr voňavejšie, nejakú muškátovú odrodu, alebo klasika veltlín zelený.. polosuché vína najlepšie.. to tu nemudrujem ja aby si vedela, spýtala som sa priateľa rovno.. :) etikety si vieš vyrobiť aj sama, ak ovládaš prácu s pc, predávajú aj nálepkový papier napr. vo faxcopy.. alebo sa obráť na nejakú reklamnú agentúru, prípadne ak máš známeho, či niekoho zručného :)
Profilova fotka
teraz pozerám, že ty si z trebišova.. a tam blízko máte tokajskú oblasť.. :) tým nepokazíš nič.. :)
Profilova fotka
my mame tiez znameho z velkej trna sa mi zda....este sme ho nestihli kontaktovat lebo nie sme na slovensku...ja som uvazovala o lipovine...co ty nato???? a etikety problem nebude....priatel s tym pracuje tu v nemecku,ale tak som premyslala ci sa to neda kupit uz niekde hotove....moj napad bol aj kupit nejake vino tu,ale neviem ako by sa to u hosti ujalo....budete si robit tiez vlastne etikety????a kde sa daju kupit darcekove krabice....myslim tie drevene na vino?
Profilova fotka
no lipovina je dobrá, ale tiež záleží ako ktorá.. ale môže byť.. :) a to tie etikety chceš svadobné či obyčajné? no môj priateľ si dáva robiť etikety cez reklamnú agentúru.. svadobné si budeme robiť sami, nie je to tak veľa, papier nálepkový už aj tak máme.. len je lepšie asi na laserovej tlačiarni to tlačiť.. tie drevené krabice mávajú aj v darčekových obchodoch, alebo určite vo vinárskych obchodoch... alebo je aj lacnejšia varianta, nám robila reklamná agentúra také tvrdené krabice z papiera, je to pekné a vydrží.. :) a lacnejšie ako drevo :)
Profilova fotka
cize budete tiez vino balit do krabic? my sme najprv chceli len vino a nan svadobnu decentnu etiketu...ale mne sa zapacili aj tie drevene krabice...a na nich jemne vygravirovane nieco...len to neviem nikde najst aby to aj nebolo predrazene....etikety dame tlacit tu...ked nanajdeme nijaku firmu co nam to vyrobi presne ako chceme komplet...priatel pracuje ako designer v eventovej firme...takze cele ,,tlacoviny, ako menovny, oznamenia a podobne si budeme navrhovat a tlacit sami...takze asi aj tie etikety ked nic nenajdeme....chceme to mat cele v jednom style....kedy mate svadbu a kde?
Profilova fotka
neviem ešte, či to dáme do krabíc, máme také už dávnejšie aj, ale modré a červené, ak hej, prispôsobili by sme si štýl a farbu.. uvidíme, možno len dáme etiketu a mašľu.. :) to máš super, na tvojom mieste nerozmýšľam, urobím všetko, je to v jednom štýle, a myslím, že rýchlejšie aj lacnejšie.. my sme z levického okresu, pravdepodobne v októbri.. :)
Profilova fotka
:) no my sa berieme az buduci rok...planujeme odteraz lebo sme daleko a budeme dovtedy uz len dvakrat na sr...a aspon toho nebude vela naraz...nems nahodou fotku tej vasej vyrobenej krabicky???? nech mam predstavu ako by to vyzeralo?
Profilova fotka
http://www.hart.cz/sk/stranka/tasky-a...
Profilova fotka
no to je presne ono, takto to vyzerá, tie prvé tipy.. máme ale iba na jednu fľašu.. to by sa ale dalo dorobiť.. to máš super, nemusíte sa s ničím náhliť.. :)
Profilova fotka
tie krabicky sa mi pacia...ked ich dozdobime najkou maslou ako pises tak to moze byt ok...teraz uz len vybavit vino a mame nieco vybavene uz :)
Profilova fotka
no vidíš to, tak sme si poradili navzájom, to som rada.. :) dá sa mašľou, alebo ak tam nie je otvor nálepkou alebo kvietkom, štítkom, hocičím... :)
Profilova fotka
my dame vina muzom a male vysluzkove torticky v tvare srdiecka zenam :)
Článok sa načítava...
baby, a to dávate vína / tortičky aj výslužku (teda koláče)? :-.
Profilova fotka
@petkovamiruska niečo som ti našla :) http://www.psgrafika.sk/shop/206,etik...
Profilova fotka
áno, aj fľašu aj výslužku, teda my :)
Profilova fotka
no my budeme davat pri odchode flasu vina a zakusky....nic viac....krabicku budeme zdobit maslou a na flasi budeme mat svoju etiketu,pravdepodobne bez fotky....nechceme to gicove tak asi len datum,mile podakovanie a to je vsetko....kolko druhov alkoholu budete podavat????
@anjelik9993 @petkovamiruska vďaka :-)
Profilova fotka
viac tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/d... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/d...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?