Dávate etikety na svadobné víno?

Profilova fotka
ahojte baby davate na svadobne vino aj etikety? ja sa stale neviem rozhodnut, moj nastavajuci mi stale vravi ze je to uplne zbytočné. co vy na to? radte..
Odpovedať
Ahoj. Pripajam sa k nazoru tvojho draheho, aj podla mna je to zybtocnost :-D Hostia sa na to kuknu mozno raz a viac ich to zaujimat nebude. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzulka86 toto som potrebovala pocut, dakujem pekne :-)
Odpovedať
@pajgis nemaz za co ;-) existuje tu aj tema co povazujete za zbytocne a je tam dost vela uzitocnych rad...ale len na prvych stranach. od 24.sa to zvrhava na blby vtip. Tak ak mas este nejake otazky, skus kuknut a mozno ti to pomoze. Je tam dost vela veci s ktorymi suhlasim aj ja. Nas caka jedneho dna velka svadba takze mnoho z modernych veci mi uz teraz pride uplne zbytocnych popri inych vydavkoch. Miesto etikety radsej daruj hostom nejaku fotokolaz, alebo ako niektore nevesty spominaju svadobne noviny, to im ostane na pamiatku :-) Zhrnies do toho fotky, infosky o rodine kto?co? ma rad- odburas tym bariery medzi ludmi, mozes zahrnut zasadaci poriadok, program dna, menu,...co ti len napadne. A mas viac much zabitych jednou ranou 8-)
Odpovedať
my dame etikety len na domacu slivovicu, nieco jednoduche a vtipne. Etikety bude robit moj bracho, takze to bude zadara :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?