Davate darceky pre hosti aj na stôl, resp. do taniera?

Profilova fotka
Ahojta, chcem sa opytat, ci je vsade zvykom davat pre hosti darcek aj na stol, kde budu sediet, a potom aj na redovom. Po redovom mam darcek uz vybraty,...ale s tym stolom neviem co dat, a ci vobec nieco dat :) Dakujem za vase inspiracie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja myslim, ze som asi iba na dvoch svadbach (asi z 10) dostala darcek v podobe bombonikov. tie boli na tanieriku, resp tam kam potom doniesli predjedlo. ak by som nenasla tuto stranku, ani neviem ze sa dajake darceky davaju, ja som to brala ako milu pozornost, ktoru sme zbastili potom cestou domov alebo doma :) ja budem darcek privazovat ku krabicke s kolacmi a na redovom budu kolace, alebo torta sa nakraja....este uvidim. myslim, ze to s darcekmi netreba prehanat ;-)
Odpovedať
Podľa toho, aké darčeky plánuješ. Ja tiež veľmi nie som za blbosti typu magnetka s fotkou páru a podobne. My sme dávali domáce džemy, ktoré sme zároveň použili aj ako menovky. Môžeš to tiež tak skúsiť nejak nakombinovať :-)
Odpovedať
Svadba nie sú Vianoce, nemusí tam byť darčekov po milu jarmilu :-D suhlasím so @skylarr - nebyť tejto stránky, tak ani neviem čo fičí, a súhlasím so @linkinzuzka - väčšina darčekov sú blbosti, možno sa zdá mladomanželom milé dať magnetku so svojou fotkou, ale čo s tým akože urobí súdny človek?? Nacapí na chladničku? V lepšom prípade založí niekde do šuflíka, v horšom vyhodí.. Ak darček, tak niečo čo sa dá použiť - napr. zjesť :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Tak my budeme davat male mediky s menovkou, tiez som za praktickejsie darceky a budeme ich davat pri redovom, plus potom samozrejme kolace a flasu vina mladym a rodine nieco tvrde asi :D Dakujem za vase nazory, tak asi nebudeme nic, len som sa bala, aby to nevyzeralo, ze im nedoprajem.... :D
Odpovedať
Ja mam pripravene pre hosti skatulky, ktore budu na tanieri uz pri prichode a na redovom uz ziadne darceky...v skatulke je bonbon a tiez nemam rada prachosadace, ktore aj tak skoncia v kosi :-) takze si nerob s tym viac starosti...bud na redovom nieco male a mile alebo uz na stole
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme davat rucne robene podpivniky a budu v organzovom vrecusku v strede taniera na zaciatku hostiny
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali medovniky na na nich boli mená hosti-darcek a menovka v jednom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nakoniec som objednala z ebaya organzove vrecuska, take mini, a do nich dam take mini cukriky :D je to prakticke, cukriky zjedia a vrecusko mozu vyuzit :)
Odpovedať
ja som robila domace mydielka v tvare srdiečka
Odpovedať
taketo niečo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankavazka neviem ci som zaostala, ale v zivote som nepocula o redovom :D viete mi to niekto blizsie objasniť ? :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No,na vychode je to typicky popolnocny tanec nevesty ( niekde aj zenicha) kde uz zacepcena mlada tancuje so vsetkymi....je to bezne,skus to vyhladat v googli,povie ti viac :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odcepcenie a potom tanec so zenichom a neevestou po nasom 😉 dakujem uz rozumiiem, ale napr. U nas sa po odcepceni ziadne darceky nedavaju , ake to je zvlasstne, iny kraj iny mrav 😃
Odpovedať
Nic, je to blbost ktoru kazdy zahodi, zbytocna namaha a naklady. Hostia to necakaju, radsej im daj dobre vinko a kolace ako vysluzku.
Odpovedať
@bejkab no mne sa skor zda, ze v dnesnej dobe uz to aj cakaju praveze....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?