Darčeky pre svadobných hostí

Ahojte baby, rozmýšľame nad vhodným darčekom pre našich hostí, no akosi sme zatiaľ k žiadnemu výsledku nedospeli. Aké darčeky ste dostali resp. dávali vy? Prípadne čo podarujete hosťom na vašej svadbe? Prosím nejaké nápady :) Ďakujem
Odpovedať
1
2
9
@lucush1 my sme dostali pernikove srdce ked sme boli na svadbe .... a raz taky umely 4Listok s inicialkami manželov ...a čo ideme davat my? Nooo...babo raď! Ešte nevieme :)
Odpovedať
@cyly84 perníkové srdcia sú fajn, len to dáva skoro každý. preto rozmýšľame skôr nad niečím iným, čo ešte nie je obkukané :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to už síce písala do podobnej témy, ale napíšem aj Vám :-) My sme kúpili dezertné lyžičky a na ich rukoväť sme dali vygravírovať naše iniciály a dátum svadby. Bude to slúžiť aj ako menovka, tak plánujem na ne uviazať mašličku s menom. Vyzerá to veľmi pekne a myslím, že je to darček, ktorý hostia určite aj neskôr využijú. Nezapadne do prachu ako nejaká malinká soška a nezie sa hneď ako čokoládka. Po prepočítaní ma to vyšlo na necelé 2€ za kus. Ak máte veľkú svadbu, tak je to asi drahé, ale na malé svadby podľa mňa super.
Odpovedať
Profilova fotka
;-) my budeme davat kolačiky šťastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia čokoládové pralinky na ktorých je na poleve zobrazená fotka novomanželov....vyzerajú krásne a ešte sú aj veľmi dobré... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme rozdavat vinove pohare s datumom nasej svadby... trosku netypicke na svadbu, ale nam sa ten napad paci...
Odpovedať
@ccocco ahoj maš super napad aj ja som nad takym niečim uvažovala,ale nevieš mi pordit kde v Bratislave to robia?
Odpovedať
Profilova fotka
@rencici27 Tak to teda netuším, lebo ja som zo Žiliny :-) Ale nám to robila taká firma, čo gravírujú napr. na rozne reklamne a firemne predmety. Normalne som si ich našla na internete. Určite je niečo také aj v BA. Ozaj, a celkom kvalitne a pekne lyžičky som našla v Tescu.
Odpovedať
o super dakujem pekne aj toto mi pomohla :-))
Odpovedať
Ahojte dievčatá, my budeme dávať voskových anjelikov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
NO tak toto je zaujimave tema, kedze svadbu mame az v septembri tak to este neriesim, ale zacinam uvazovat. Budeme mat cca 90 ludi, takze dost vela a tiez by som chcela vymysliet nieco zaujimave a napadite, ale zatial len klasika pernicky. Ale budem este silno uvazovat. Ozaj a chystate kupit, vytvorit, spravit nieco aj pre rodicov. nejaky darcek pamiatku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mne sa pačí toto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my budeme mat svadbu v maji a tiez uvazujeme co ako darcek... nasli sme magnetky, tak nas napadlo,ze to by mohlo byt celkom fajn. Ale nie je to definitivne....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mam krabicky a v nich bude cokoladove srdce s nasimi menami, datumom a podakovanim...ruzove pre damy a modre pre panov :))) su velmi napadite a zaujimave a preto som sa rozhodla pre krabicky...
Odpovedať
Profilova fotka
@ccocco nie je to draha zalezitost?
Odpovedať
Profilova fotka
@beruska127 Po prepočítaní všetkých nákladov mi to vyšlo na necelé 2€ za kus. My máme však malinkú svadbu a pre hostí ich potrebujem len 25. Ďalších 6 ks som si dala spraviť pre nás na normálne používanie :-) Určite na svadbu so 15O ľuďmi sa to nedá...vyšlo by to na riadnu pálku. Ibaže by mal niekto neobmedzený rozpočet :-) Naša svadba navyše nebude veľmi tradičná a tak som chcela aj darčeky pripraviť také neokukané.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nad tym tiez zacala uvazovat, na svadbach som zazila vselico, ale ako hosta ma najviac potesili male balicky v ktorych bolo rafaello a podobne maskrty z drahsich bonbonier. tak to urobime asi aj my, to chuti skoro kazdemu a myslim si, ze malokto si medovnicek odklada na pamiatku. na 1 svadbe v lete sa mi velmi pacilo, ze ked ludia blahozelali novomanzelom, tak druzicky vsetkym zenam a dievcatkam rozdavali jednoduche vejare zviazane stuzkou s ich menami. bolo velmi horuco a fakt sa zisli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucush1 ahoooj :-) my budeme mať čokoladky - menovky... z malej čokoladky 25g orion som ztrhla obal a na pc som si vyrobila menovku... kde je takým veľkým napísané meno hosťa a pod tým je menšim pismom napisane moje a ženichove meno s dátumom svadby a miestom svadby :-) je to veľmi pekné .... je na tom obrázok obručky :-) vlastne sme vyriešili darček a menovku jednym vrzom :-)
Odpovedať
wow. ste perfektné. ďakujem za všetky príspevky nevestičky. páči sa mi nápad s gravírovanými pohármi aj lyžičkami. netradičné sú aj mydielka :)
Odpovedať
http://www.beau-coup.com/chocolate-we... ja som kukala tuto stranku :) pekne veci tam maju ako typy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, neviem ci pomozem, ale my sme mali na svadbe ako darcek pre hosti prasiatka pre stastie a v tom 1 cent a cele zabalene v celofane. Malo to obrovsky uspech :-)
Odpovedať
@beruska127 a máš nejaký link na tie čokoládové srdiečka?:)
Odpovedať
@lucla a aké velké prasiatka to boli?
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 asi ako ta dvoj eurovka. Boli take zlate ani nie velke ani nie male :) take akurat.
Odpovedať
@lucla jasné tak to sa mi pozdáva:) pekné pekné to je super napád a ty si to balila?
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat male cokoladky, take ako rumba, bude to sluzit tiez ako aj menovka a z druhej strany budeme mat napisany datum nasej svadby a incialy :-) Nasla som to na nete a velmi sa mi to pozdavalo
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ano ja som to balila to celofanu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ahoj, nemam, ja nakupujem na zivnost vo velkoskladoch lebo mam darcekovy obchod :))) na detske kytice a plienkove torty...a odtial som si nosim take veci :))) jedine, ze napises ake by si chcela velke a kolko kusov a mohla by som ti ich poslat....
Odpovedať
@lucla velmi sa mi to páči - skusim pouzvažoať hehe
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?