Darčeky pre hostí

Profilova fotka
Chcela by som pripraviť nejaké malilinké prekvapko pre hostí k stolu.... Rozmýšľam nad nejakými cukríčkami alebo potom maličkými čokoládkami so svadobnou tematikou, ktoré by som im dala na stôl, na miesto, kde budú sedieť.....:) Máte s tým skúsenosti? Pozerala som na nete, sú tu stránky, kde sa dajú také mini čokoládky objednať..... Je to niekde aj bežne dostupné v meste v dákom obchode? Alebo ak budem niečo také chcieť, tak len cez net objednať? Alebo čo ste si vy prichystali/ chystáte pre hostí :-) ? Nech sa inšpirujem.... :-)
Odpovedať
Ja budem robit tie cokoladky co spominas, ale budem si ich robit sama. Kupim take tie rumby, vytlacim etikety a zabalim to do toho. Pozri v mojom albume, nie je to nic tazkeho :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme davat drevene srdiecka kde bude napisane nase mena a datum svadby .. sak kukni album :D
Odpovedať
chcela by som bud nejake magnetky vyrobene na mieru alebo sme rozmyslali nad malickymi slenenymi flastickami s peelingom alebo inou handmade kozmetikou -nasla som to na nete, mydielka, peelingy a podobne veci - je to velmi pekne a etiketa sa da vyrobit na mieru.. pekne su tiez vrecuska s levandulou a podobne..
Odpovedať
@mizela a vies aj stranku na tie flasticky?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx pozerala som to, ty si ale kreatívna :) veľmi sa mi páčia tie čokoládky vo vlastnoručne vyrobenej etikete :) ušetríš aj veľa peňazí tým, že si to sama robíš, že nemusíš kupovať... inak to do akého papiera balíš, z akého papiera sú etikety :) ? možno to skúsim aj ja....a keby náhodou, nevieš náhodou, dajú sa niekde aj v obchode zohnať také drobnostičky? či len cez net objednať?
Odpovedať
@lenuschka1 dakujem :) Tlacit to budem na normalny kancelarsky papier, vyzera to dobre. Rozmyslala som este na samolepkovy papier, ze by som to len obalila a vlastne tym prilepila, ale tazko by sa to rozbalovalo a na pohlad to vyzera rovnako :) Myslim ze baby si objednavaju taketo veci, ale mne to pride zbytocne, je to uplne jednoduche vytvorit v obycajnom worde, vytlacit, narezat a obalit :) Zbytocne vyhodene peniaze firme :)
Odpovedať
@nanika09 na sashe.sk som nasla nejakych vyrobcov, ale ak chces objednat vyrobky na mesie velkosti a podobne je potrebne sa s nimi dohodnut
Odpovedať
mi budeme mat pralinky pozri si moj album
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som nad tym uvazovala, ale cokoladky, mandle v cukre a magnetky mi pripadaju, ze su takmer vsade...Takze teraz uvazujem nad niecim originalnejsim, co by som dokazala vyrobit aj sama a bolo by to pekne...preto ma napadlo, ze upeciem makronky (tzv. macarons) - priprava tohto roztomileho dezertu je sice len pre ludi s pevnymi nervami (pretoze ako som citala , tak na prvy / druhy krat to vyjde len malokomu - prave kvoli obtiaznosti rozoznat tu spravnu konzistenciu), ale vysledok stoji za to....a ked ich previazem farebnym lykom, prip. inou "stuhou" ako to robia vo vyhlasenych francuzskych butikoch, kt. sa specializuju na tento cukrarsky "hit", tak by to cisto teoreticky mohlo vyzerat dobre - farebne samozrejme zladene s vyzdobou...snad :-) Kazdopadne mam za sebou 3 pokusy a zatial co prve dva boli katastrofa, tak pri tretom pokuse som skakala 3 metre od zeme od radosti, ze to vyzera konecne ako ma :-) No ale uvidime, ci si to este nerozmyslim a nevykaslem sa na to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx To máš pravdu...škoda peňazí...Rozmýšľam nad čokoládkami, žeby som urobila niečo podobné ako ty...ale nie s Rumbami, ale s malými Orion čokoládkami..... Bojím sa však, že sa mi to roztopí.... Ty si čo o tom myslíš?
Odpovedať
My budeme dávať ručne šité srdiečka plnené levanduľou spolu s ďakovnou kartičkou...po svadbe si to môžu dať do skrine na prevoňanie, alebo len tak niekde zavesiť, tak dúfam, že to ocenia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme davali pera potlacene s nasimi menami a datumom svadby. Je to pekny darcek, ktory zostane na pamiatku a da sa vyuzit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nuž..... nakoniec som sa rozhodla, že dám cukríky v organzových vrecúškach... Cukríky Mentos, ale nie tie klasické, ale také ružové :) Mentos preto, lebo sú také akoby cukrom obalené a teda predpokladám, že sa nebudú topiť. Dúfam ale, že tie ružové cukríky sú v pohode, že? Viem totiž, že keď zapijete klasické mentosky coca colou, nemusíte to prežiť... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Aspoň som teda počula, že zapiť klasické mentosky Coca Colou nie je bezpečné..... Preto volím tie ružové, a zároveň majú ale inú príchuť :)
Odpovedať
Profilova fotka
My robime cokoladky - cerstve ovocie v cokolade, ale len v Bratislave a okoli. Objednavky od 120 € aj Trnavsky a Nitriansky kraj. Ja osobne som davala hostom darcek take antistresove srdiecko. Poznate to, tie antistresove lopticky, co sa daju stlacat a vratia sa spat do povodneho tvaru. Tak som nakupila take cervene srdiecka velke asi 7 cm a napisala na ne striebornou fixkou nase mena.
Odpovedať
@lenuschka1 ..ked ich zapijes tak to urcite prezijes :D ...len to "trosku" viac zacne penit v puse ... :) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@maribell som rada :D :D :D lebo som počula už kadečo o tom...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
My sme mali čokoládky na stole a potom ešte také "zdravé balíčky" pri redovom. Čokoládky mám aj v albume http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nus... Ak by niekto chcel môžem mu spraviť, už viem ako na to a fakt to vyjde lacno :-) Tie zdravé balíčky sú už drahšie, ale tiež super ukážu. Tiež by som vedela urobiť, ak by niekto chcel. My sme dávali malú fľaštičku a jablko. Ako darček na stôl by som, ale dala mandle v čokoláde alebo niečo podobné. K tomu lístoček s menami a dátumami, alebo len "Ďakujeme". Super na stole vyzerali aj svadobné noviny a hosťom sa to veľmi páčilo. Ak by ste mi dodali potrebné informácie, tak by som vyrobila. Sama som vsetko vymýšlala. Boli tam básničky ale aj program, rozprávka o nás dvoch a pod. :-) Všetci si brali domov a aj teraz keď ideme k niekomu na návštevu, tak ich vytiahnú a spomíname :-)
Odpovedať
my sme davali miniparfemy 5 ml, pre panov diesel a pre damy sex in the city .
Odpovedať
Profilova fotka
...alebo magnetky
Odpovedať
Mňa inšpirovali darčeky zo svadby v rakúsku. nevesta ich robila tiež sama doma. kúpila mandle v bielej poleve, dala 5 kúskov do celofánu, previazala stužkou a pripojila odkaz v zmysle ďakovnej reči a že tých 5 mandlí symbolizuje lásku, zdravie, šťastie, peniaze a pohodu. celkom pekne to vyzeralo.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/bazar/101-co...
Odpovedať
To fakt davate vsetci drobne darceky?Nestaci vysluzka?magnetka, srdiecko a ja neviem co, mne to pride ako zbytocnost, ktoru len tak niekam zalozia k dalsim podobnym zbytocnostiam...a cokolady?ved na svadbe bude jedla dost...
Odpovedať
@yukiki ahoj, my nebudeme dávať nič :-)
Odpovedať
Darceky?! Niektore prispevky nechapem...take zbytocnosti :-D
Odpovedať
My nedávame výslužky, tak dám vyrobiť magnetky...podľa mňa je to milé :-) a existuje oveľa viac zbytočností,ktoré sa kupujú na svdbu, za ktoré by som ja osobne nedala ani 1 euro ;-)
Odpovedať
@lucia134 tak som rada, ze nie som sama :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?